Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica

Lana Gojak o seriji 'Ne daj se, Nina': 'Nadam se da neću imati 90 godina i da će to i dalje biti serija po kojoj sam najpoznatija'

Foto: Youtube screenshot
1/12
23.10.2021.
u 17:15

- Snimanje se obustavilo preko noći. Divan božićni poklon je to bio. Nadam se da se grizu zbog te odluke - prisjetila je.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) na svojem je Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Glumica koju mnogi pamte po ulozi Nine Brlek u seriji 'Ne daj se, Nina' davala je odgovore i na pitanja o spomenutoj seriji. Lana je otkrila i što misli da je se pamti samo po toj ulozi. „Nadam se da neću imati 90 godina i da će to i dalje biti serija po kojoj sam najpoznatija", rekla je. Objasnila je i da voli tu ulogu, ali se nada još nekoj ulozi koja će odjeknuti na isti način, a koja neće biti ukinuta.

Foto: Instagram screenshot
Mnoge zanima i što se dogodilo sa serijom te zašto nikad nije završila. Lana je na ovo pitanje odgovorila već nekoliko puta, a pojasnila je i još jednom. „Serija je propala jer su, usprkos njemačkoj produkciji to bila hrvatska posla“, našalila se. „Snimanje se obustavilo preko noći. Divan božićni poklon je to bio. Nadam se da se grizu zbog te odluke", dodala je. 

Inače, glumica je nedavno postala i mama pa je odgovarala na mnoga pitanja o bebi, porodu i dojenju. Podsjetimo da je prije nekoliko dana rodila i njezina kolegica Bojana Ordinačev koja je u istoj seriji glumila Patriciju Vučković, Nininu suparnicu. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena'

Komentara 3

DU
Deleted user
17:45 23.10.2021.

" 'Serija je propala jer su, usprkos njemačkoj produkciji to bila hrvatska posla', našalila se." Serija je propala jer je bila negledljiva i nehumoristična. Kao i većina naših današnjih "humorističnih" serija. Nikakva "hrvatska posla".

ZA
zagabria111
18:06 23.10.2021.

'Nadam se da neću imati 90 godina'.. kakva je to za ime Božje izjava

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:32 23.10.2021.

Bolje da te ne pamte po toj shit seriji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije