Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lana i Dragutin Biondić

Nakon 15 godina braka rastaje se poznati hrvatski par

Lana Biondić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
29.11.2017.
u 21:49

Par je zajedno proveo 17 godina, a imaju 15-godišnjeg sina

Modna dizajnerica Lana Biondić rastaje se nakon 15 godina braka od poduzetnika Dragutina Biondića s kojim ima zajedničkog sina.

– Naš odvjetnički ured angažiran je od strane gđe. Lane Biondić kako bi je uz maloljetnog sina, oboje s boravkom u Švicarskoj, pravno zastupao s ciljem da Vas obavijestimo da se još prije nekoliko mjeseci i nakon 17 godina zajedničkog života, od kojih 15 godina braka, odlučila za odvojeni život od svog supruga, g. Dragutina – priopćio je odvjetnički ured koji je angažirala Lana Biondić, a prenosi tportal.

Razlog razvoda nisu otkrili, no Lana i Dragutin nastojat će održavati dobre odnose zbog 15-godišnjeg sina.

Komentara 5

BL
blokiraniantikomunist
22:24 29.11.2017.

tetka ima 46 i još bi se malo seksala a dobro bi joj i lovica došla...muž je stariji imućan gospodin pa će vjerojatno izvući neku lovicu

IV
ivica.vranjic
23:51 29.11.2017.

Toliko poznati da prvi put čujem za njih...

Avatar 2leon
2leon
06:28 30.11.2017.

Koga briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije