Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika kušnja

Lady Gaga želi vezu sa ženom

LADY GAGA
Pixsell
07.04.2010.
u 21:30

Pop-diva već je prije javno govorila da je bila sa ženama, no njezini roditelji misle da je to sve dio promocije te očekuju da će se njihova kći skrasiti uz muškarca.

Pjevačica Lady Gaga u velikom je strahu da će je se obitelj odreći započne li ljubavnu vezu sa ženom. Pop-diva već je prije javno govorila da je bila sa ženama, no njezini roditelji misle da je to sve dio promocije te očekuju da će se njihova kći skrasiti uz muškarca, što se i očekuje od djevojke odgajane u tradicionalnoj talijanskoj katoličkoj obitelji.

– Srce bi joj se slomilo da je se odreknu jer ih obožava, naročito sestru Natalie – kaže njezin prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 1

Z2
znatiželjna_2
10:35 08.04.2010.

A želiš li malo i ptičjeg mlijeka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije