Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hirovita pjevačica

Lady Gaga traži zabranu objave svojih starih fotografija

Lady gaga
VL
17.11.2010.
u 13:53

Pjevačica se toliko srami svojega nekadašnjeg izgleda da je navodno čak zvala i sve svoje bivše dečke i zamolila ih da njezine fotke drže u tajnosti.

Lady Gaga svoje obožavatelje potiče da se ne brinu o tome kako izgledaju. No kada je ona u pitanju, ipak ne razmišlja tako. To potvrđuje njezina najnovija ideja da se sve fotografije koje kolaju internetom, a na kojima je ona kao običan curetak na početku karijere, povuku i da se zabrani njihovo daljnje objavljivanje.

Pjevačica se toliko srami svojega nekadašnjeg izgleda, prije nego što je postala zvijezda, da je navodno čak zvala i sve svoje bivše dečke i zamolila ih da njezine fotke, posjeduju li ih, drže u tajnosti.

No baš suprotno njoj, njezin dečko Luc Carl ne misli kao ona i tvrdi da mu je bila slatka i prije jednako kao i sada. Dok se njegova djevojka uzrujava oko duhova prošlosti, on se umjesto nje raduje voštanim lutkama s Gaginim likom. Naime, osam statua Lady Gage bit će postavljene 9. prosinca u muzejima Madame Tussaud u Las Vegasu, Los Angelesu, New Yorku, Berlinu, Londonu, Amsterdamu, Šangaju i Hong Kongu. Svaki model imat će drugačiji outfit, a na svakoj se radilo oko četiri mjeseca i sve skupa stoje oko 13 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
dreamteam
14:35 17.11.2010.

Bolesno bice.

KR
krilnik2
19:16 17.11.2010.

dreamteam je napisao/la: Bolesno bice. /**********************/ A jos bolesniji oni koji hrle na njezine exibicije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije