Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje su skupocjeni k

Lady Gaga optužena da je otuđila unikatno donje rublje

gaga
Pixsell
09.05.2010.
u 16:17

Proizvođač skupocjenog rublja Rigby and Peller, od kojeg kupuje i Kraljica Elizabeta II, zahtijevaju od Lady Gage da im vrati posuđeno rublje! Pjevačici su poslali sedam kompleta unikatnog rublja za snimanje spota, a samo su im tri vraćena.

Proizvođač skupocjenog donjeg rublja Rigby and Peller, od kojeg kupuju i Kraljica Elizabeta II i Gywneth Paltrow, zahtijevaju od Lady Gage da im vrati posuđeno rublje! Pjevačici su, tvrde, poslali sedam kompleta unikatnog rublja za snimanje novog videospota, a samo su im tri vraćena.


- Naravno da nam je bilo drago što je glazbenica Lady Gaga željela nositi našu novu liniju u spotu, no tražimo ih zbog izlaganja na reviji. Riječ je o unikatnom rublju ručnog rada. Razočarani smo što ih očito nećemo dobiti prije godišnje revije”, stoji u izjavi glasnogovrnika tvrke koja sad nema sve primjerke kolekcije za jesen/zimu 2010. Gagin menadžment nije htio komentirati priču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije