Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astralis Institucija najavljuje

Kunstpark_Astralis dovodi nezavisne njemačke izvođače

Kunstpark_Astralis
Foto: PR FOTO
11.12.2014.
u 10:05

Kunstpark je ime projekta kojim Njemačka turistička zajednica (DZT) najavljuje gostovanje njemačkih DJ-a elektroničke glazbe u Zagrebu.

DZT više od pola stoljeća stimulira promociju najrazličitijih zanimljivosti njemačke kulture i umjetnosti. Oslanjajući se na vrijedne tradicije i običaje, UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu i bogatstvo povijesti, DZT spaja kreativnost starih majstora i modernu suvremenu umjetnost, stavljajući važan naglasak na suvremenu elektroničku glazbu i scenu mladih.

Projekt je koncentriran na samu srž njemačke scene, a umjesto komercijalnih DJ-a, Kunspark ima za cilj predstaviti upravo nezavisne izvođače koji egzistiraju bez uloženih milijuna koje globalna glazbena industrija investira u biznis klupske glazbe.

Kao rezultat suradnje sa kultnom zagrebačkom klupskom večeri Astralis Institucija, koja više od šesnaest godina okuplja ljubitelje elektroničke glazbe, DZT već početkom 2015. predstavlja glazbeni događaj pod imenom Kunstpark_Astralis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije