Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Ksenija Pajić: Toma je divan, donio mi je život, novu ljubav, novu radost, igru, pomladio me

Zagreb: Svečana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
18.12.2023.
u 21:55

Početkom prošle godine glumica je postala baka i ne skriva kako je lijepu promjenu u njezin život donio unuk

Glumica Ksenija Pajić početkom prošle godine postala je baka kada je njezina kći Vita rodila sina Tomu, koji je, priznaje 62-godišnja glumica unio lijepu promjenu u njezin život. O tome je pričala gostujući u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" gdje je pričala o usporedbi između majčinske i uloge bake.

- Stignem uživati, drukčije je jer kao majka si stalno u brizi, dijete je ipak vezano primarno uz majku, osjećaš ogromnu odgovornost, a kao baka naravno da se brinem za njega i čuvam Tomu, i lijepo mi je kad se družimo, ali nemam takav pritisak. Toma je divan, donio mi je život, novu ljubav, novu radost, igru, pomladio me. Toma, hvala ti - rekla je Ksenija u emisiji "Kod nas doma". Kada je tek postala baka ispričala je kako su se Vita i njezin suprug u potpunosti posvetili roditeljskim dužnostima. 

VEZANI ČLANCI

 

- Sva briga oko malenog za sada je na mojoj kćeri. Ona i njezin suprug odlučili su se u potpunosti posvetiti roditeljskim dužnostima, a ja sam tu da im donesem ručak ili uskočim ako im nešto treba obaviti. Poštujem njihovu odluku i nisam od osoba koje bi se mladima miješala u život. Sretna sam zbog njih. Djeca pripadaju svojim roditeljima, a ja se veselim našim skorašnjim šetnjama - rekla je Ksenije prošle godine u razgovoru za Gloriju. Vita se prije tri godine zbog supruga rumunjskog Mađara Andrasa Ede Szabe preselila u glavni rad Transilvanije gdje je upisala doktorat, a u Zagreb se vratila neposredno prije rođenja sina, a Vita i Andras upoznali su se preko interneta na početku pandemije. 

Zagreb: Svečana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta
1/12

Kseniju je nedavno pogodila vijest o smrti glumca Žarka Lauševića s kojim je glumila u kultnom filmu "Oficir s ružom". - Jako sam tužna zbog Žarka što nas je napustio. Čitala sam i znala da je bolestan, ali nisam znala kakvo je zaista njegovo pravo zdravstveno stanje. Vjerovala sam da će biti bolje, a u posljednje vrijeme je i puno radio i snimao. Duboko sam vjerovala da će on još izdržati. Ovo me danas baš nekako pokosilo  - rekla nam je glumica Ksenija Pajić prije mjesec dana kada je njezin kolega Žarko Laušević preminuo u 64. godini poslije kratke i teške bolesti.

- Ja sa Žarkom nisam bila u kontaktu nakon što smo snimali film, nekako život vas uvijek odvede na druge strane. Mogu reći da mi je uvijek bio blizu srca, a vjerujem i ja njemu zato što smo zaista snimili jedan lijepi film koji je i dan danas gledan i kojeg ljudi doista vole. Uvijek sam mislila da sam imala sreću što sam u jednoj od važnijih filmskih uloga imala za partnera Žarka. Bila sam sigurna u to da ćemo se ponovno sresti u životu. Nisam ni sanjala da će to biti zapravo posljednji put i da će se tako završiti... Da ga više neću vidjeti i da je to nekakav oproštaj od njega - iskreno je rekla Ksenija.

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije