Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Ksenija Erker: Najviše volim muške darove - viski, konjak, vino

ksenija erker
05.01.2012.
u 10:00

Uvijek dobro raspoložena dama hrvatske glazbene scene, 57-godišnja Ksenija Erker otkrila nam je kako je provela blagdane i zbog čega se posebno veseli novim emisijama showa “Zvijezde pjevaju” u kojem je članica žirija

Uvijek dobro raspoložena dama hrvatske glazbene scene, 57-godišnja Ksenija Erker otkrila nam je kako je provela blagdane i zbog čega se posebno veseli novim emisijama showa “Zvijezde pjevaju” u kojem je članica žirija.

Kod vas je za blagdane uvijek veselo?

– Kuhali smo, pekli kolače i uživali u pjesmi i plesu za četvero unučića. Najmlađa Laura ima godinu i pol, a pleše kao velika, vrti se k’o mala balerina. Darivali smo si ono što nam treba, za mene je to kozmetika, za Hrvoja košulja koje su mu darovale naše kćeri.

Kakvim se darovima najviše veselite?

– Onim muškim, a pritom mislim na neki dobar viski, konjak ili neko fino vino.

Ove subote opet vas gledamo na televiziji?

– Jedva čekam! Za mene su to trenuci lijepog druženja, smijeha i uživancije s odličnim ljudima. Baš će mi to dobro doći.

Kako ste dočekali Novu godinu?

– Novu godinu suprug i ja dočekali smo u Splitu, gdje nas je pozvao naš dragi prijatelj Petar Grašo koji nam je cijeli dan u svom restoranu u ACI marini kuhao razne dalmatinske delicije.

Komentara 1

MU
munja007
10:44 11.01.2012.

daj ote vrit od žene napravili alkičku..čuj naslova..mogli ste tak i napisat - volim si drmnut par gemišta u 9 ujutro i past pod stol.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije