Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bu!

Krvavi zahvat za ljepotu: Kim Kardashian kakvu još niste vidjeli

kim kardashian (1)
Foto: Kim Kardashian/Instagram
1/5
11.03.2013.
u 10:04

Lijepa starleta na društvenim je mrežama podijelila fotografije koje je netko snimio nakon tretmana poznatog kao vampirski facelifting

Kim Kardashian najprije je zabrinula, a zatim sablaznila svoje vjerne obožavatelje objavom fotografija svog lica umrljanog krvlju. Lijepa starleta na društvenim je mrežama podijelila fotografije koje je netko snimio nakon tretmana poznatog kao vampirski facelifting. 

Riječ je o kozmetičkom postupku kojem je cilj pomladiti kožu i ispeglati bore, a osnovni sastojak koji bi trebao učiniti da zablistate je vaša vlastita krv.

Trudnoj Kim najprije su izvadili krv, a zatim izdvojili plazmu koju je kirurg zatim ubrizgao injekcijom na više mjesta na licu. 

Postupak je krvav i bolan, no zvijezde uvjeravaju da se isplati. 

Komentara 9

EX
excell
10:35 11.03.2013.

kad je bila bez silikona ljepota njena je nemjerljiva ,a ovako sa silikonima liči mi na onog sa reklame guma mišelin

DU
Deleted user
11:31 11.03.2013.

Slikala se je prije nego su joj obrisali lice pa doista izgleda kao maska iz horor filma. Taj postupak se radi i u Zagrebu i nije nikakav bauk, slično kao i hijalorunska kiselina, osim što ima dugotrajniji učinak. Kim je možda pretjerala jer nema ni bore i dovoljno je mlada da joj takvi zahvati još ne trebaju. Jedino što je kretenski takve fotografije objavljivati, jer kozmetički zahvati su privatne stvari i neka takve i ostanu.

HE
helex
09:04 13.03.2013.

Stara moja, fali ti namještaja u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije