Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU JAVNOSTI

Kritike za Gospodina Savršenog: 'Izbacio je kandidatkinje koje imaju djecu'

Gospodin Savršeni
Foto: RTL
1/4
27.11.2018.
u 19:30

U sinoćnjoj emisiji Goran Jurenec izbacio je Vahdelu, Radu i Ivanu K., a gledatelji su primijetili kako sve tri imaju djecu

RTL-ov reality show "Gospodin Savršeni" i dalje je rado gledan, ali i komentiran na društvenim mrežama. Goran Jurenec sinoć je izbacio tri kandidatkinje - Radu Tomić, Ivanu Kopilaš i Vahdelu Vlahović a gledatelji su primijetili kako su sve tri izbačene - majke. 

- Pamtit ću 'Gospodina Savršenog' po jednom sasvim novom, neobičnom i pozitivnom iskustvu, po osobama ispred i iza kamere, po zanimljivoj hrani i Goranu s dobrim tijelom koji me mogao imati, ali eto... rekla je Rada Tomić za RTL. Ivana Kopilaš rekla je da je za nju ovo bilo jedno novo iskustvo u kojem je bilo teško uskladiti obaveze i svoje prehrambene navike, s obzirom da je veganka. 
Vahdeli je posebno žao što nije imala više vremena upoznati Gorana. 

Gospodin Savršeni
1/10

- Žao mi je što me Goran nije ni upoznao. A i žao mi je što sam propustila neke avanture i aktivnosti koje ne bih imala priliku doživjeti. S druge strane, drago mi je što sam izašla prije nego što se atmosfera pretvorila u klub razjarenih lavica. Mislim da bi mi ženska ljubomora i licemjernost išle prilično na živce - komentirala je Vahdela Valhović za RTL.

Nakon napete druge ceremonije ruža, preostalih 12 djevojaka nastavlja sa zavođenjem Gospodina Savršenog

Kako bi razveselio djevojke, Goran im je poslao pismo u kojem njih sedam poziva na grupni spoj - kajaking na Mrežnici.

Sve djevojke nadaju se da će biti pozvane jer smatraju da ne provode dovoljno vremena s njim, ali mjesta ima samo za odabrane. Na Mrežnici Goran odluči odabrati jednu curu za single date, što se ostalima neće nimalo svidjeti.

I dok se jedan dio zabavlja u prirodi, ostatak djevojaka odluči napraviti party kraj bazena uz šampanjac i 'ćakulu', a na repertoaru im se kao prva tema našla – Gabrijela, koja je večer prije imala pravi mali privatni show.

Tko će otići na grupni spoj, a tko na spoj nasamo, tko će Goranu najviše zapeti za oko – pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' u 21 sat na RTL-u!

Pogledajte video gdje vam proslavljena trenerica govori kako gubiti kilograme dok spavate: 

Ključne riječi

Komentara 9

MK
mksdk
20:26 27.11.2018.

Bolje za djecu da im se mame prestanu javno sramotiti.

NA
narcis660
20:51 27.11.2018.

Dno dna dalje od toga nemože.Sramote pojam "žena"

NO
nomeinteresa
21:28 27.11.2018.

Toliko primitivnih, jadnih, sponzorusa na hrpi da boli glava. Cure su mlade, al se vidi da su već previše toga prošle, žalim što nikako ne mogu naći svoje mjesto na ovom svijetu već se moraju udati za nekog da ih sponzorira ili moraju napraviti reklamu za dalje. Mi smo mala sredina i to je nažalost jedini način za žene tog kalibra. Šteta što je to kod nas, a i šire prihvatljivo i normalno jedino bitno; izled,seksipil,praćenje trendova i ponziznost pred muškarcem. Tko voli nek' izvoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije