Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samohrana mama

Kristin Davis: Uhvatila me panika kada sam prvi put primila kćer

kristin davis
24.10.2011.
u 14:31

Glumica se bojala da će ozlijediti kćer Gemmu zbog čega je bila jako nervozna kada je malenu dovela kući.

Nervoza i strah obuzeli su Kristin Davis kada je svoju posvojenu kćer dovela doma. Zvijezda serije i filma "Seks i grad" imala je dojam da je pogrešno drži i kako sve radi naopako.

– Kada je Gemma došla doma, bila je tako sićušna pa me uhvatila panika da ću je sigurno ozlijediti. Divan je osjećaj kada znaš da si ti odgovoran za to malo biće i zato joj želim dati svu ljubav – rekla je glumica za britanski časopis Hello. Gemmu će odgajati kao samohrana majka.

– Dugo sam razmišljala o tome da posvojim dijete i dugo mi je trebalo da uvjerim samu sebe kako ja to sve mogu sama. Velika je to promjena u mom životu, ali spremna sam na to.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
Charlemagne26
07:50 25.10.2011.

\"primila kcer\"??? Volim Krlezu, ali od ovakvog zagadjivanja novina kvazi-kajkavskim mi se povraca. U standardnom hrvatskom se ovo kaze dohvatiti ili uzeti. Prima se posiljka, a ova sigurno nije dijete narucila od rode. Ovakav jezik ostavite za upotrebu kad kupujete purice na Docu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije