Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA NIČEGA LIJEPOG U SLAVI

Kristen Stewart: Ne želim postati Angelina Jolie

kristen
Pixsell
03.11.2009.
u 19:43

Iako tumači glavnu žensku ulogu u mega uspješnoj franšizi "Sumrak", čiji je prvi film prošle godine zaradio gotovo 400 milijuna dolara, Kristen Stewart ne želi biti poput ostalih glumica iz filmskih hitova.

Iako tumači glavnu žensku ulogu u mega uspješnoj franšizi "Sumrak", čiji je prvi film prošle godine zaradio gotovo 400 milijuna dolara, Kristen Stewart ne želi biti poput ostalih glumica iz filmskih hitova. Čak niti poput nevjenčane supruge Brada Pitta.

- Ne želim biti filmska zvijezda poput Angeline Jolie. Nema ničega privlačnog u slavi. Ja sam glumica. Bizarno mi je to kako su svi opsesivni - izjavila je 19-godišnja Kristen.

Kao dobru paralelu, mlada zvijezda istaknula je lik vampira Edwarda Cullena kojeg glumi Robert Pattinson.

- Kao vampir, Edward vodi tužan i osamljen život - isto se događa kad si slavan - tvrdi Kristen.

Komentara 2

AG
Agramer198
08:31 04.11.2009.

A jadnaaaa! Ima par milijunčića viška pa joj je teško u životu. Šmrc. (-.-) Ako nije željela biti medijski eksponirana pogriješila je zanimanje.

OB
-obrisani-
22:49 03.11.2009.

Pa kega je to briga, za njihove muljaže. Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije