Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Krešo Mele i Božana Baković zaljubili su se na audiciji HTZ-a

\'htz08_nnn_ekr_230311\'
Nova TV
23.03.2011.
u 19:30

– Družili smo se na audiciji i ostali smo u kontaktu i tako se, malo pomalo, to pretvorilo u ljubav – ispričao nam je Krešo razvoj njihove ljubavne priče. Po drugu priliku došli su ove godine.

Trema i bolest krivci su što Krešo Mele prošle sezone nije oduševio žiri showa "Hrvatska traži zvijezdu", ali taj neuspjeh popravio mu je ljubavnu situaciju. Naime, na audiciji je upoznao Božanu Baković, koja je dijelila istu sudbinu u showu.

– Družili smo se na audiciji i ostali smo u kontaktu i tako se, malo pomalo, to pretvorilo u ljubav – ispričao nam je Krešo razvoj njihove ljubavne priče. Po drugu priliku došli su ove godine. Božana, nažalost, nije zaslužila zeleno svjetlo žirija, dok je njezin dragi uspio ući u drugi krug natjecanja.

– Zajedno smo se pripremali i prvu audiciju zapravo sam imao pred Božanom. Ona me i nagovorila da se opet prijavim – kaže Mele.

Pjevao je svoju varijantu i bio puno opušteniji nego lani, a ovaj je put ponio i gitaru, što je očito bio plus. Njegova je djevojka bila tužna nakon ponovnog neuspjeha.

– Slušao sam je na audiciji i žiri je bio u pravu jer je falšala na nekoliko mjesta, a to sam joj i sam govorio dok smo se pripremali za nastup – objašnjava Krešo, ne razbijajući glavu time hoće li se dočepati finala ili prolaza među 50 najboljih.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
20:09 23.03.2011.

Bože nam pomozi. Već sada nam nameću koga moramo pamtiti i pratiti kroz njihov život. Pa što su oni napravili da su uopće zaslužili prostor u javnom glasilu. Već nam je dosta navodnih poznatih osoba i navodnih popularnih osoba i tko se s kime viđa, što oblači, da li nosi ili ne donji veš, kakve su cipele i sl. Sa time nas hrane, umjesto da pišu o zaslužnim i vrijednim ljudima koji su učinili neke dobro za ljude i za Hrvatsku. A sada još i ovo, počinju nas hraniti s potpuno nepoznatim osobama, od početka njihova života. Kakve to ima veze da mi moramo čitati o tome. Ja to ne čitam, a niti ću čitati. Ljudi gladuju a tiska nas hrani i nameće neke tobožnje poznate osobe o kojima moramo učiti kao u školi. Nikada to ne čitam, ali sam protiv objavljivanja takvih naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije