Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na korak do bankrota

Kraljica zabranila razvod: Camilla će nas otjerati na prosjački štap

kraljica elizabeta
Foto: Chris Radburn/Press Association/PIXSELL
1/6
04.03.2014.
u 17:40

Britanska kraljevska obitelj nikad nije imala manje novca. Navodno im je na računu ostalo tek milijun funti, pa je kraljica Elizabeta naredila štednju.

Britanska kraljevska obitelj nikad nije imala manje novca. Navodno im je na računu ostalo tek milijun funti, pa je kraljica Elizabeta naredila štednju.

Camilla Parker-Bowles želi se razvesti od Charlesa, no kraljica joj je objasnila da to nije moguće, jer joj ne mogu isplatiti 350 milijuna dolara, koliko joj je obećano predbračnim ugovorom.

Camilla bjesni na Charlesa jer ne želi postati kralj, a ako ne pristane preuzeti kraljevski tron, Camilla prijeti razvodom te da će otkriti najskrivenije tajne kraljevske obitelji.

Štednju su prihvatili i Kate Middleton i princ William, no princ Harry ne želi pristati na novi aranžman. On i dalje novac rasipnički troši na zabave i večere.

– Troši šakom i kapom, priređuje zabave, putuje, nije ga briga što kaže njegova baka – otkriva izvor.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Prema izvješćima, britanski porezni obveznici financiraju 300 zgrada koje koristi kraljevska obitelj, a u godini 2012.-2013. isplatili su im 51 milijun dolara. No, kraljevska obitelj potrošila je 55,2 milijuna te je morala upotrijebiti rezervne fondove. Kako bi se izvukli iz financijskih problema, Kraljica je odlučila da će iznajmiti velik dio nekretnina te će dopustiti da se upotrebljavaju za privatne zabave.

>>Pijana Camilla Parker-Bowles zaprijetila Kate Middleton: Uništit ću te!

>>Nije sve 'kraljevsko' u kraljevskoj obitelji. Evo zašto je Camilla pobjesnila na Kate Middleton

Foto: Arthur Edwards/Press Association/PIXSELL

Komentara 45

Avatar Croa Croica
Croa Croica
19:22 04.03.2014.

Jadna kraljevska obitelj... imaju samo milijun funti... morat ce kopati po kontejnerima

KO
Kora
21:02 04.03.2014.

Konjasta faca - uvreda za konja! Svi izgledaju tako da gledati ih proizvodi duševnu bol.

LO
Louie
17:59 04.03.2014.

A ha nek se malo izmedju sebe. Nitko drugi nemoze im nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije