Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJIVI POKLONI

Plišani hrčak koji pjeva rasplakao je kraljicu

Kraljica Elizabeta
Foto: Reuters
1/4
09.01.2018.
u 08:24

Ove godine nagradu za najbolji poklon kraljici odnosi Meghan Markle koja se obitelji pridružila na tradicionalnom druženju

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja na Badnjak je na kraljičinom imanju u Sandringhamu prvi put sudjelovala u svim dugogodišnjim tradicijama kraljevske obitelji. Tim činom, kada je Meghan pozvala da se pridruži obitelji na svečanosti, kraljica je prekinula kraljevsku tradiciju jer partneri obično moraju čekati dok se ne vjenčaju prije nego što budu pozvani provesti Božić s njom i ostatkom obitelji.

Plišanac kao poklon

Kraljevska obitelj svake godine razmjenjuje “šaljive” i simbolične poklone jer kupnja skupocjenih poklona nije potrebna s obzirom na to imaju sve što im je potrebno. Ovoga Božića najviše pažnje osvojio je Meghanin dar kraljici Elizabeti II., koji je čak izazvao i suze. Naime, bivša glumica kraljicu je osvojila plišanom igračkom hrčka koji pjeva. Tek nakon što je otvorila poklon, jedan od kraljičinih pasa pokušao ga je zgrabiti, što je nasmijalo sve prisutne.

Majica s natpisom

Kraljica je bila toliko ushićena poklonom i reakcijom njezina ljubimca te se smijala do suza, što je doista rijedak prizor.

– Hrčak bi mogao praviti društvo mojim psima – našalila se kraljica, oduševljena originalnim poklonom.

Jedne godine Harry je kraljici poklonio kapu za tuširanje koju je krasio pogrdni natpis “Život je ku*va” (Life is a B*tch). Najdraži dar princa Charlesa je kožna navlaka za WC školjku koju mu je darovala sestra, princeza Anne. Za razliku od njih, vojvotkinja Kate Middleton, supruge princa Williama, htjela joj je pokloniti nešto što će joj se svidjeti pa je tako birala chutney – poznati slatko-kiseli umak, koji se priprema od mješavine voća, octa i začina.

Kraljica Elizabeta
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije