Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL-OV SHOW

Kraljica Jadranka Kosor oduševila gledatelje pjevanjem u 'Masked Singeru': 'Vrlo hrabro od nje'

Kraljica Jadranka Kosor
Foto: RTL
1/13
23.04.2023.
u 10:09

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku i ministricu. Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a onda se pojaviti na probi i navečer u emisiji, Kosor je kratko i jasno odgovorila. – Zato što sam kraljica, oduševila je odgovorom.

Jadranka Kosor krila se ispod maske Kraljice u RTL-ovom showu "Masked singer". Kao što je većina detektiva pretpostavljala, ispod maske Kraljice, koju je dizajnirao Juraj Zigman, bila je bivša premijerka Hrvatske.

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku i ministricu.
Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a onda se pojaviti na probi i navečer u emisiji, Kosor je kratko i jasno odgovorila.

– Zato što sam kraljica, oduševila je odgovorom.

"Hvala komentatorima, svima koji su otpočetka mislili da sam to ja. Htjela bih se zahvaliti od srca produkciji, pregovori su trajali jako dugo, kao i svima koji su radili na showu, bili ste divni, divna publika i tko zna, možda se opet vidimo", kroz smijeh je otkrila nekadašnja premijerka. "Zahvalila bih i gospodinu Zigmanu na ovoj divnoj haljini te čestitala svima koji su otišli u finale", dodala je Jadranka Kosor.

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu ‘Mamica su štrukle pekli‘, a zatim ‘Teške boje‘ od Bareta i Majki, pa ‘Mamu ŠČ‘ Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit ‘Iznad Tešnja‘ Halida Bešlića. Nakon emisije uslijedili su brojni komentari gledatelja, koji su oduševljeni pjevanjem, ali i izborom pjesama bivše premijerke. 

"Bravo ja sam odmah pogodila. Ima lijepi glas!", "Bravo za bivšu premijerku, vrlo hrabro što je pristala na tu ulogu, svaka čast, sve pohvale", samo su neki od komentara. 

U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa - Clandestino. Osim nje iz showa je ispala i radijska voditeljica Ivana Mišerić koja se krila pod maskom Leptirice.

VIDEO: Suvlasnik kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo poznati je influencer: 'Možemo samo izraziti žaljenje' 

Ključne riječi

Komentara 5

RI
rikavac
10:18 23.04.2023.

koji kič od showa

BP
Besposlen pop
10:17 23.04.2023.

Kraljica? Kraljica vojnog stana u koji se uselila ni mjesec dana nakon Oluje! Zasluženo 👎

JB
JOKI_BROKI
11:03 23.04.2023.

Da nije krivosudja sa ivom bi se druzila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije