Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSOBNI PRISTUP'

Kraljica iznenadila novom odlukom oko Harryja i Meghan: 'Preuzela je osobnu odgovornost'

Foto: PIXSELL
1/10
11.03.2021.
u 09:28

Budući da neki pripadnici dvora i dalje komentiraju intervju, kraljica je odlučila izdati i žurnu notu u kojoj je zabranila osoblju da javno govori o aktualnim problemima. Očekuje se da će kraljica sljedećih dana razgovarati telefonom sa svojim unukom i njegovom suprugom te tako pokušati razriješiti sve probleme

Britanska kraljica Elizabeta II. namjerava izgladiti nesporazum s Harryjem i Meghan nakon što je preuzela odgovornost poslije njihova bombastičnog intervjua kod Oprah Winfrey, koji je u nedjelju navečer po američkom vremenu emitiran na CBS-u, piše Daily Mail.

Budući da neki pripadnici dvora i dalje komentiraju intervju, kraljica je odlučila izdati i žurnu notu u kojoj je zabranila osoblju da javno govori o aktualnim problemima. Očekuje se da će kraljica u narednim danima razgovarati telefonom sa svojim unukom i njegovom suprugom te tako pokušati razriješiti sve probleme.

Odluka 94-godišnje vladarice da preuzme inicijativu smatra se razumnom. Ostali članovi obitelji, posebno prinčevi Charles i William, duboko su uznemireni načinom na koji ih je par napao. Harry je rekao da se osjeća iznevjerenim od oca, koji je, kako je tvrdio, odbio prihvatiti njegove pozive tijekom cijele sage o Megxitu i priznao je da između njega i njegova brata još uvijek postoji velik jaz.

1/11

Također je optužio neimenovanog člana svoje obitelji za rasizam i rekao da nedostatak podrške koju su on i njegova supruga dobili od ostalih kraljevskih porodica stoji iza njihove odluke da napuste Veliku Britaniju.

William će vjerojatno biti razumljivo zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi Kate, koju je Meghan optužila da ju je rasplakala tijekom probe haljine za djeverušu uoči kraljevskog vjenčanja. Mirovna ponuda mogla bi uspjeti jer je par dobro govorio o Harryjevu djedu i baki. Vojvotkinja od Sussexa rekla je kako je kraljica bila "predivna" i velikodušna i hvalila se time što su je mogli nazvati bez potrebe za razgovorom s dužnosnicima.

Harry je također inzistirao na tome da njihovu odluku da odstupe od kraljevskih dužnosti nije zasjenilo veliko poštovanje koje ima prema kraljici. Dvorjani se sada nadaju i vjeruju da će kraljičin pristup pomoći u ''uklanjanju toksičnosti'' takve nestabilne situacije.

''Teško je ne vidjeti koliko su svi šokirani onim što se dogodilo. Ljudi se doslovno koprcaju i netko bi od osoblja vrlo rado javno opovrgnulo ono što je rečeno o njima. Ali kraljica je zauzela vrlo odmjeren, razuman pristup. Vodi primjerom. Ovo je stvar s kojom će se nositi ona i obitelj'', rekao je izvor za Daily Mail.

Čak i ako Harry uspije popraviti odnose sa svojom obitelji, učinjena je neopoziva šteta, plaše se upućeni.

 

Ključne riječi

Komentara 9

DI
Diesel
12:41 11.03.2021.

Ocito je da ne zele Harrya skroz pokopati, iako se ovaj sam ukopao skroz do grla i porusio sve mostove. Pokusavaju mu ostaviti vrata malo otvorena i da jos jednom razmisli o gluposti koju je napravio.

DU
Deleted user
11:33 11.03.2021.

Daj me naj me?? Pa kaj je taj zmaj još uvijek živ?

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:11 11.03.2021.

Samo im propustite, i onda čekajte sljedeću ucjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije