Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svatko svojim putem

Kraj fatalne ljubavi, prekinuli Anita Dujić i Ivan Herceg

Anita Dujić i Ivan Herceg
Foto: Instagram
1/2
17.08.2016.
u 09:33

Posljednji put su zajedno viđeni u Dubrovniku prije nekoliko tjedana, gdje je Anita boravila poslovno, a vijesti o kraju ljubavi stižu tri mjeseca nakon što je par proslavio prvu godišnjicu veze

Anita Dujić (31) i Ivan Herceg (34) odlučili su da je njihovoj ljubavi došao kraj, piše Story. Dekoraterka setova i model te tri godine stariji glumac prekinuli su početkom mjeseca.

Posljednji put su zajedno viđeni u Dubrovniku prije nekoliko tjedana, gdje je Anita boravila poslovno, a vijesti o kraju ljubavi stižu tri mjeseca nakon što je par proslavio prvu godišnjicu veze.

Podsjetimo, manekenka se prošle godine rastala od supruga Ivana Veljače s kojim je u braku bila godinu i pol. Nedugo nakon toga Dujić i Herceg snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti u Zagrebu te se špekuliralo da je nova Anitina ljubav bila razlog kraja njenog braka s Veljačom. 

>>Anita Dujić i Ivan Herceg više ne skrivaju svoju ljubav

Komentara 9

Avatar urbanjungle
urbanjungle
11:34 17.08.2016.

Tko su ti ljudi, ne razumijem brigu novinara, koga to interesira. Moj susjed Tomislav je ostavio Barbaru i otišao mami natrag doma pa ne bruje novine o tome.

DO
dommar36
11:18 17.08.2016.

ajme meni...ne mogu vjerovat ?? stvarno?? ....:-) ....strasno sa cim se vi novinari bavite...bolesno

SE
seba..
11:10 17.08.2016.

tko su oni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije