Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
instant-razvod

Kraj braka: Tom Cruise i Katie Holmes razveli se sporazumno

katie
Pixsell
09.07.2012.
u 19:33

– Dogovorili su se o razvodu i potpisali sve papire. Zahvaljujemo Tomovu odvjetničkom timu na profesionalizmu i marljivosti što je pomoglo da postignemo brzo rješenje – poručio je odvjetnik Katie Holmes.

Manje od dva tjedna otkako je Katie Holmes (33) podnijela zahtjev za razvod od Toma Cruisea (50), njihovu braku i službeno je došao kraj.

Naime, sada već bivši supružnici sporazumno su se razveli, a vijest je u ponedjeljak potvrdio Katiein odvjetnik Jonathan Wolfe.

– Dogovorili su se o razvodu i potpisali sve papire. Presretni smo zbog Katie i njene obitelji i s uzbuđenjem ćemo promatrati kako korača u novo poglavlje svoga života. Zahvaljujemo Tomovu odvjetničkom timu na profesionalizmu i marljivosti što je pomoglo da postignemo brzo rješenje – piše u Wolfeovoj službenoj izjavi.

Holmes je neočekivano podnijela zahtjev za razvod 28. lipnja nakon gotovo šest godina braka. Tražila je potpuno skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri. Drugi detalji dogovora nisu poznati.

Ubrzo nakon što je zatražila razvod, glasnogovornici para objavili su zajedničku izjavu u kojoj su rekli da je Tomu i Katie najvažnija dobrobit njihove jedinice te da će i dalje podržavati jedno drugo kao roditelje zajedničkog djeteta.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
majstor
10:00 10.07.2012.

niko normalan ne bi ostao ozenjen s tim Scientology vanzemaljcem.

MA
matia
10:38 10.07.2012.

molim redakciju da koristi strućne izraze,kad već postoje! to što stalno radi dobri stari tomo stručno,znanstveno se zove "usitnjavanje",u automobilskoj industriji bi se reklo staro za novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije