Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1000. izdanje

Kotiga podbacio u jubilarnoj Potjeri, gledatelji razočarani: 'Ne mogu vjerovati da si tako loše odigrao'

Foto: Screenshot/HRT
1/9
16.12.2020.
u 09:36

Dean Kotiga pohvalio se uspjehom Potjere na svom Instagramu, a u komentarima su odmah uslijedile oštre reakcije gledatelja.

Sinoć je na  HTV-u emitirana 1000. epizoda kviza Potjera u kojoj su natjecatelji otišli kući bogatiji za 73.500 kn. Ovaj pozamašan iznos osvojili su zahvaljujući lošoj igri lovca Deana Kotige. Unatoč tome što u jubilarnoj emisiji nije briljirao, Kotiga se uspjehom Potjere pohvalio na svom Instagramu gdje je objavio dvije fotografije, jednu s ekipom Potjere, a drugu na kojoj sam pozira uz tortu. Uz nju je stavio i opis pun pravopisnih pogrešaka.

1/13

"Evo sad kad je ona neka dosadna fotka s onim nekim dosadnim ljudima koju sam prije objavio došla do skoro deset tisuča lajkova konačno mogu objaviti i jednu solo fotku sebe i torte - ne znaš tko je lijepši!! Ja sam lijepši!!!!

Uglavnom, kao što kao moji sljedbenici sigurno znate ja se osim influencanjem kao svojim glavnim i primarnim poslom tu i tamo usput vikendima bavim još i kvizom, i kviz na kojem usput radim već osmu godinu upravo prikazuje svoju TISUČITU epizodu halooo TISUČITUUUU znači LUDILOOOOOOO ulazimo u povjest GORI SVEEEEEE AJMO POLUDIIII SVI NOČNI KLUBOVI ODMAH!!!!" napisao je Kotiga uz objavu. Njegovi brojni pratitelji odmah su čestitali na uspjehu kviza, ali i kritizirali Deanov nastup u jubilarnoj emisiji.

Foto: Instagram screenshot

"Jesi ih pustio, neka si. Inače se divim lovcima i znanju, ali mi je milo i kad suprotna strana dobije novac",  napisala je jedna pratiteljica i pokrenula lavinu komentara.

"Izgleda onda da većinu on pusti", "Dobrodušan čovjek", "Dok ti šalješ pusice gospon Međeral je prek' 80% dobivenih. Ti ispod 70%... Bar tak' na radiju vele danas. Daj malo stisni po tom pitanju, znam da nije lako biti TV ličnost, ali tablica je da je Međeral iznad 80 posto. Vukorepa je drugi s malo ispod pa Zibar pa ti. Lokas je ok, ali po zajebanciji miljama od Tarika. No, nećemo mu to reći. Ali generalno ste top svi. Vukorepa je najpristojniji", "Moraš se malo uozbiljiti, što se Potjere tiče, ne mogu vjerovati da si onako loše odigrao u toj jubilarnoj emisiji", poručili su mu razočarani gledatelji.

Inače, lovac Dean Kotiga je dosta loše odigrao u posljednjoj emisiji te su kandidati završili čak 8 koraka ispred njega. Dean nije znao kako nazivamo rezultat matematičke operacije dijeljenja, a točan odgovor koji nisu pogodili ni kandidati bio je kvocijent. Mučilo ga je i pitanje koje godine je Wojciech Jaruzelski proglasio izvanredno stanje u Poljskoj, a točan odgovor bio je 1981. Nije znao ni odgovor na pitanje o imenu zastarjelog naziva za kazneni udarac, elder što je penal u nogometu. Koji je nebeski putnik lako odskakivao i opet u nebo plivao u Vidrićevu Pejsažu, točan odgovor bio je mjesec. Nije znao ni koji je bio Kukočev nadimak u NBA-u zbog načina na koji je posluživao igrače, a točan odgovor je waiter ili konobar. Zbog njegova lošeg nastupa kandidati iz prve emisije otišli su kući bogatiji za 73.500 kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 11

VJ
vjekoslavkatalina
10:15 16.12.2020.

Vraga je pustio..ima on dobar honorar od htv-a...nego je jednostavno istrosen...ne izgleda mi motivirano...vrijeme je za nove lovce...ili da ovi naprave pauzu...sigurno je da u zadnje vrijeme imaju najvise podbacaja kotiga i vukorepa...

SA
SamoIstina
09:56 16.12.2020.

Ide Božić, treba kupiti poklone, dil je na vrhuncu!

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:54 16.12.2020.

Joooj gluposti, pa neka je pustio, to sam i očekivala, obavio je to simpatično. A VL mu zamjera pravopisne greške (isto očito namjerne)?!? Pa hahahaha, Dean je "influencer" i naravno kao većina influencera mora ne znati pravopis! Ali što ste vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije