Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavljali se do jutra

Korana Gvozdić i Ivan Šarić oduševili partijanere u Noi

ivan šarić, korana gvozdić, klub noa
Foto: PR FOTO
1/7
25.07.2015.
u 15:01

Jednako kao što je nepredvidiv i zabavan u svojim stand up nastupima i javnom radu, tako je Ivan Šarić zabavan i u izlascima pa je bez ustručavanja spontano asistirao DJ-evima

Jedan od najsimpatičnijih i najljepših parova hrvatskog javnog života, Korana Gvozdić i Ivan Šarić, sinoć su se sjajno zabavili u klubu NOA, uz DJ-eve Alda Morra i Kida Chrisa.

Jednako kao što je nepredvidiv i zabavan u svojim stand up nastupima i javnom radu, tako je Ivan Šarić zabavan i u izlascima, pa je bez ustručavanja spontano asistirao DJ-evima, pred nekoliko tisuća rasplesanih partijanera, a priključila mu se i njegova lijepa djevojka Korana.

Par se sa svojim društvom zabavljao do zore, što je za sve posjetitelje tog kluba na Jadranu već ustaljena praksa.

Komentara 4

KR
kruti
15:35 25.07.2015.

e sad mogu bar večeras mirno zaspat

RE
rem
17:16 26.07.2015.

Natprosječno antipatičan par bez alata i zanata!

MA
mamunamegalo
15:30 25.07.2015.

prekrasno. ..u mp3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije