Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILEJ RADIJA

Koncertom Rozge donirali po 20 tisuća kuna za poplavljene i oboljelog dječaka

Jelena Rozga
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/4
24.05.2014.
u 23:29

Radio i Rozga donirali su po 20 tisuća kuna za stradale u poplavama i teško oboljelog dječaka Tomislava

Pred više od šest tisuća posjetitelja koncertom Jelene Rozge Radio Vallis Aurea iz Požege proslavio je 20 godina rada. Još su nastupili sve popularnija pjevačica tamburaške glazbe Cecilija,  te tamburaški sastav „Bisernica".

- Zbog sadašnje situacije željeli smo pokazati humanost i veliko srce pa smo mi kao radio i Jelena Rozga ukupno donirali 20 tisuća kuna na račun Gradskog društva Crvenog križa Požega za stradale u poplavama, te isti toliki iznos obitelji za liječenje teško oboljelog 14-godišnjeg dječaka Tomislava iz Bučja pokraj Pleternice, koji se dugo vremena liječi od maligne bolesti - istakla je direktorica Radija Vallis Aurea Marija Horvat zahvalivši se brojnim sponzorima koji su pomogli proslavu i ovakav humani čin.

Radio Vallis Aurea ima raznovrstan program i dobru slušanost, a sada ima šest zaposlenika.

>> U Požegi pjevalo preko 400 djece

Komentara 2

KA
kaptol
19:10 25.05.2014.

Svaka cast od Radio Pozege a i Jelene lijep primjer i za druge

SE
sestrićna
12:54 26.05.2014.

tužno je da ovakvi pjevači mogu zaraditi i 20 kn a kamoli 20 000..ali je dobro da mogu pokloniti 20 000 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije