Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantastic turneja

Koncertom na Šalati kreće zagrijavanje za novi album Prljavaca!

Prljavo kazalište
Foto: PR FOTO
1/2
07.05.2015.
u 16:33

30. svibnja Zagreb očekuje koncert najdugovječnijeg rock benda naših prostora - neponovljivih Prljavaca. Sa zagrebačke Šalate Prljavo Kazalište kreće na turneju povodom godišnjice „Zabranjenog koncerta“, a nakon Zagreba turneja se nastavlja kontinentalnom Hrvatskom.

Velikom Pantastic turnejom Prljavci će podsjetiti vjerne fanove na hitove svoje gotovo 40 godina duge karijere, ali ih i zagrijati za objavu novog albuma! Još 2014. godine najavili su izlazak novog albuma singlom „Tamni slapovi“, a sada, više od godinu dana kasnije, čini se da smo album konačno i dočekali! 15. po redu studijski album dolazi nam nakon trogodišnje stanke i njime će Prljavo Kazalište nesumnjivo potvrditi status rock fenomena i miljenika svih generacija. Od 25 novih pjesama koje Prljavci imaju u pripremi, na još neimenovanom albumu naći će ih se vjerojatno 12. Kao komentatori društvenih zbivanja i vremena, Jasenko Houra i njegovi dečki iz Dubrave već su nekoliko desetljeća prisutni na sceni i sigurno će biti zanimljivo osvrnuti se na proteklih nekoliko godina iz njihove perspektive.

U očekivanju novog albuma počastite se još jednim nezaboravnim koncertom Prljavaca na kojem će nam, uz svima dobro znane hitove, predstaviti i nove materijale. Ulaznice za prvu postaju Pantastic turneje dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije