Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki interes

Koncert Vanne u Lisinskom gotovo rasprodan!

vanna
Foto: PR FOTO
21.10.2015.
u 11:02

Vanna ne krije svoje oduševljenje i uzbuđenje uoči ovog posebnog koncerta. Iako iza sebe ima stotine nastupa, posebna joj je želja bila upravo nastup uz filharmonijski orkestar.

Za mjesec dana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Vanna će održati uistinu poseban koncert. Iako će to biti njezin četvrti solistički koncert u legendarnoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani, po prvi puta će ju pratiti više od stotinu glazbenika Zagrebačke filharmonije.

Posebno za tu prigodu, njezine najpoznatije pjesme i najveći hitovi će biti prearanžirani za kompletnu postavu Zagrebačke filharmonije, jer će ih Vanna ovaj put izvesti bez svog benda, samo uz pratnju ovog veličanstvenog orkestra.

Prepoznali su to i njeni brojni obožavatelji koji su nahrupili kupiti ulaznice, pa je kapacitet dvorane, mjesec dana ranije, već gotovo rasprodan. Ostala je još samo 1/3 ulaznica za prodaju.

Vanna ne krije svoje oduševljenje i uzbuđenje uoči ovog posebnog koncerta. Iako iza sebe ima stotine nastupa, posebna joj je želja bila upravo nastup uz filharmonijski orkestar. U samoj pripremi, veliki je teret pao na raspisivače nota, odnosno Olju Dešića, Igora Popeskića, Filipa Šljivca, Gorana Kovačića i Antu Gelu, no oni su svojim dosadašnjim glazbenim angažmanima potvrdili svoj status, te će cijeloj priči dati dodatnu vrijednost.

Orkestrom će dirigirati maestro Zdravko Šljivac, osnivač zbora Zvjezdice, s kojim Vanna dijeli stolicu u žiriju istoimenog glazbenog show-a.

-Ne bi bilo loše za razumjeti da sam ja zaljubljenik u glazbu otkada znam za sebe i jedini način na koji se želim baviti glazbom je da u tome u konačnici i ja uživam. Ako sebe smatrate kreativnom osobom i ako se bavite bilo čime što koketira sa umjetnošću, jedini preduvjet je da se ne prilagođavate, ne kopirate i ne imitirate. Sve drugo je dozvoljeno- izjavila je u nedavnom intervjuu Vanna, a koncert koji priprema u studenom ove godine biti će upravo ono što si jedna on naših najboljih pjevačica i sama želi.

Koncert pod nazivom "Ispuni mi želju" 100% je hrvatski proizvod!

Iako je realizacija projekta uistinu zahtjevna, konačni "proizvod" bit će poseban doživljaj za sve one koji 20.11.2015. u 20 sati posjete koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Ulaznice u prodaji:

Ulaznice za koncert po cijeni 80, 100, 120 i 140 kn nalaze se u prodaji, na blagajni KD Vatroslav Lisinski, te online na: Ulaznice.hr

>>Vanna slavi 25 godina karijere u Lisinskom

>>Vanna će 25 godina karijere proslaviti serijom koncerata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije