Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ti si mi u mislima

Koncert posvećen Dini Dvorniku 8. travnja

Dino Dvornik Tribute
Foto: PR FOTO
1/2
07.03.2017.
u 11:01

Na koncertu 8. travnja u klubu Metropolis bit će izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma, a ugostit će i Ivanu Banfić, Željka Banića Banu i druge....

Grupu Tribute to Dino Dvornik čine najboljih hrvatski glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog pjevača. Vrhunski bubnjar Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album "Live in Munchen", zajedno s klavijaturistom Gojkom Tomljenovićem koji je inače dugogodišnji član pratećeg benda Josipe Lisac i grupe The Bastardza.

Na gitari je Zoran Jager, JEX-gitarist i osnivač kultne grupe Bastard Bas, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol. Iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog Kazališta te Ivica Premelč saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Vokal Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih Dininih pjesama ujedno je i bivši frontmen grupe Radio Luksemburg. Isto tako Nikola Marjanović može se unazad nekoliko godina pohvaliti i velikom suradnjom sa grupom Songkillers te sudjelovanjem finalnog regionalnog showa X factor.

Na koncertu 8. travnja u klubu Metropolis bit će izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma, a ugostit će i Ivanu Banfić, Željka Banića Banu i druge....

„Nadamo se da će to ponovo biti jedna odskočna daska za dalje i da ćemo još jednom pokazati koliko cijenimo rad te osobnost našeg Dine Dvornika. Zato mu 8.travnja posvećujemo koncert. Očekujemo vas u velikom broju u Metropolisu i spremamo nekolicinu malih iznenađenja koje sada nećemo otkriti“, izjavio je Ivica Premelč. 

>>Ivana Banfić: Devedesete su bile kao veliki maturalac, zajedno smo krenuli Severina, ET, Dino Dvornik i ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije