Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO META

Konačno otkriveno tko je ubio Tupaca Shakura?

Tupac Shakur
Foto: Reuters
1/4
04.04.2017.
u 15:04

Kako tvrdi Marion Suge Knight, nekadašnji vlasnik izdavačke kuće Death Row, Tupaca su ubili Sugeova bivša supruga Sharitha i šef osiguranja Death Rowa Reggie White Jr.

Punu 21-u godinu nakon ubojstva hip-hop zvijezde Tupaca Shakura, čini se da je otkriveno tko je ubojica. Kako tvrdi Marion Suge Knight, nekadašnji vlasnik izdavačke kuće Death Row,  Tupaca su ubili Sugeova bivša supruga Sharitha i šef osiguranja Death Rowa Reggie White Jr.

Knight i Shakur su se 7. rujna 1996. vraćali s boksačkog meča Mikea Tysona u Las Vegasu kada su na njih pucali iz jurećeg automobila.

Knightov odvjetnik Thaddeus Culpepper priložio je potpisanu izjavu da je “Knight dugi niz godina znao da iza ubojstva Tupaca i pokušaja ubojstva Knighta stoje Reggie Wright Jr. i njegova bivša žena Sharitha“. Odvjetnik je dodao i da Suge ima detaljne informacije koje se tiču ubojstva još jednog repera, Christophera ‘Biggieja Smallsa’ Wallacea, odnosno Notoriousa B.I.G.-ja 1997. godine, piše Daily Mail.

Suge Knight, koji je trenutno u zatvroru zbog drugog ubojstva,  je dosad govorio kako misli da zna tko bi mogao biti ubojica, no imena je prvi put obznanio u dokumentarcu "Tupacovo ubojstvo: Bitka za Compton", redatelja Michaela Douglasa Carlina i Richarda Bonda.

U filmu se može čuti i izjava policijskog incpektora Russella Poolea, koji također sumnja na Sharitu i Reggieja.

- Suge u to vrijeme nije bio razveden, a u slučaju njegove smrti sve bi pripalo Shariti. Zato se i udružila s Whiteom - kazao je Poole.

White je odgovorio na ove optužbe u razgovoru za AllHipHop. Zanimljivo, svi koji su ga dosad optužili za Tupacovo ubojstvo, uključujući i Poolea, su mrtvi.

- Vjerujem u karmu. Bolje bi im bilo da prestanu pričati ove gluposti - izjavio je tada Poole.

>>Prodaje se automobil u kojem je ubijen legendarni reper. Cijena? Prava sitnica!

>>Dvadeset godina nakon smrti Tupac Shakur je i dalje kralj rapa

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
21:19 04.04.2017.

zaslužili su zatvor ako su krivi, to je sve zbog novca,, 2 pac je bio i ostao kralj rapa nakon njegove smrti rap je mrtav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije