Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno imaju bebu

Konačan kraj ljubavi ili nova kriza? Bivši Dinamovac i manekenka opet izbrisali sve zajedničke fotografije

Foto: Instagram
1/12
30.08.2022.
u 15:43

Ovo nije ni prvi put da par prekida svoju ljubav. Naime, prošle godine je ljubavna idila prekinuta zbog kontroverzne snimke manekenke i  talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Tada su također izbrisali sve zajedničke fotografije

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) i bivši igrač Dinama Lirim Kastrati (22) prekinuli su svoju vezu, potvrdila je manekenka za 24 sata. Manekenka i bivši Dinamovac u ožujku ove godine postali su roditelji djevojčice, ali čini se da to nije bilo dovoljno da održe ljubavnu vezu.

Sada bivši par više se ne prati na društvenim mrežama, a izbrisali su i zajedničke fotografije. 

- Pratim nekog drugog i ne vidim smisao da njega sada pratim. On je maknuo slike sa mnom - potvrdila je manekenka i objasnila: - Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život. 

Podsjetimo, kćer Indiah došla je na svijet u ožujku, a Anđela je tada na društvenim mrežama napisala: "Dobrodošla, beba Indiah", a na društvenim mrežama se raznježio i novopečeni otac.

"Moja mala princeza je došla", napisao je nogometaš uz fotografiju bebine ruke.  Anđela je tada otkrila kako ne planiraju krstiti djevojčicu jer nisu religiozni.

– Ja sam rođena u katoličkoj obitelji, a Lirim u muslimanskoj. Kćer nećemo forsirati s vjerom, kad bude starija, sama će izabrati u što želi vjerovati – rekla je manekenka tada za 24 sata. Anđela je već ranije progovorila o planovima za budućnost, a iako su postali roditelji, atraktivna Sinjanka ne razmišlja o udaji.

– Najbitnije je da se mi volimo. Uostalom, sad kad smo dobili dijete, postali smo i prava mala obitelj – zaključila je Anđela.

Inače, Anđela progovorila nedavno i o 'paklu' koji je doživjela u privatnoj poliklinici u Poljskoj. Kako je s partnerom već neko vrijeme živjela u Poljskoj, manekenka je stigla u bolnicu gdje su ju liječnici krenuli pripremati za porođaj. 

- Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski jezik. Ta sestra mi je tri puta na tri različita mjesta uništila venu, četvrti put uspije, ali ruku poslije toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni - rekla je Anđela.

Anđela je odlučila roditi dijete u 'tuđoj zemlji', ali po dolasku u privatnu polikliniku shvatila je da je to bila pogreška pa je na svoju odgovornost napustila bolnicu i otišla u Hrvatsku gdje su je primili odmah. 

Ovo nije ni prvi put da par prekida svoju ljubav. Naime, prošle godine je ljubavna idila prekinula zbog kontroverzne snimke manekenke i  talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Tada su također izbrisali sve zajedničke fotografije, nakon što je počeo kružiti video nje i talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Manekenka je za 24 sata potvrdila kako je s talijanskim playboyem bila u vezi, ali ta veza je završila prije dvije godine. Video je onda došao i do njezina sada već bivšeg dečka Lirima koji je poludio kad je vidio video iako je znao da je Anđela bila u vezi s Balotellijem.

VIDEO>>Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Komentara 7

LI
lipa75
17:33 30.08.2022.

Sada u lov na oca drugog djeteta, siguran sam da će taj biti prvotimac.

Avatar links
links
16:09 30.08.2022.

opet vijesti iz šire, srećom, daleke regije... to je za Vučića

BE
Berri
16:16 30.08.2022.

Sukob civilizacija. On klanja, ona se moli. Musliman i Katolkinja. Živjelo bratstvo i jedinstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije