Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni kviz

Kolo sreće vraća se na male ekrane, a u ulozi hostese gledat ćemo jednu od najljepših Hrvatica

Foto: RTL televizija
1/4
04.05.2020.
u 08:00

Borisu Mirkoviću desna je ruka i dalje atraktivna manekenka i jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković.

Omiljeni kviz “Kolo sreće” vraća se na male ekrane! Od večeras u 20 sati na RTL televiziji s emitiranjem kreću nove epizode zabavnog formata koji je obožavan u cijelom svijetu. U Hrvatskoj je ovaj kviz popularnost stekao tijekom 90-ih godina, a natjecatelje je tada kroz igru vodio legendarni TV voditelj Oliver Mlakar uz pomoć predivnih hostesa Maje Kuljiš (danas Vračarić), Elene Šuran i Tanje Tušek. U njegovu ulogu ovog je puta uskočio glumac i TV voditelj Boris Mirković dok će njegova desna ruka biti jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković.

Odlična ekipa

– Cijeli tim je dobro uigran, a Iva se odlično uklopila i mislim da ćemo se sjajno nadopunjavati – kazao je Boris Mirković uoči početka snimanja prve sezone kviza. – Boris je energičan i vedrog duha, u duši je mlađi od mene! Ali moram pohvaliti cijelu ekipu, a ne samo njega. Ljudi koji rade na kvizu su sjajni – nadovezala se Iva.

1/11

Već nakon prve emitirane epizode mnogi su Borisa počeli uspoređivati s Oliverom Mlakarom, a sreću zbog svog televizijskog nasljednika nije krila ni televizijska legenda. – Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan i zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna – rekao je svojedobno Oliver Mlakar.

Foto: RTL televizija

Nova tehnologija

“Kolo sreće” svoje je obožavatelje i vjerne poklonike steklo prije dvadesetak godina, kada se ovaj kviz prvi put počeo prikazivati u domaćem TV programu. U odnosu na tadašnje izdanje showa, princip osvajanja nagrada ostao je isti, ali je napretkom tehnologije došlo do malih izmjena u izgledu showa. Tako više nema okretanja slova, nego se ona prikazuju dodirom ruke na pojedino polje, a nagrade se više ne biraju iz izloga, nego je nagrada u novcu.

Foto: RTL televizija

Dakle, natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije – kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje. Na putu do nagrada usmjerava ih voditelj i, naravno, neizostavna hostesa. Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova razvio se iz američkog showa „Wheel of Fortune“ čiji je autor Merv Griffin. U SAD-u se „Kolo sreće“ prikazuje od 1975. godine, a dosad je prikazano više od 7000 epizoda, čime je taj kviz postao najdugovječnija emisija zabavnog karaktera, a u okretanju kola i kupovanju samoglasnika su se okušale i brojne glazbene i filmske zvijezde. Riječ je o formatu koji će zasigurno prikovati mnoge za male ekrane jer nudi obiteljsku zabavu u ovim izazovnim vremenima, a emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka na RTL televiziji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije