Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bodrila je našu reprezentaciju

Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon poraza vatrenih, a ove poruke je dobila od pratitelja iz Argentine

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarovi? s visokom uzvanicima u sve?anoj loži za vrijeme utakmice Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
14.12.2022.
u 10:46

Respect. Riječ koju najčešće čujem ovdje u Dohi nakon večerašnje utakmice. "Nacija ste od manje od četiri milijuna ljudi, a na vrhu svijeta. Hrvatski ponos - napisala je Kolinda Grabar - Kitarović.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović bodrila je sinoć našu nogometnu reprezentaciju u polufinalu koje su igrali s reprezentacijom Argentine. Nakon što smo izgubili oglasila se na Instagramu i napisala je koje reakcije je dobila u Dohi nakon utakmice.

- Respect. Riječ koju najčešće čujem ovdje u Dohi nakon večerašnje utakmice. "Nacija ste od manje od četiri milijuna ljudi, a na vrhu svijeta. Hrvatski ponos - napisala je Kolinda Grabar - Kitarović. Utakmicu pratila u svečanoj loži s visokim uzvanicima među kojima je bio i bivši nogometaš Ronaldinho. Za polufinale je nosila naš dres preko kojeg je imala crveni sako, a na ruci je nosila maramu s crveno - bijelim kockicama i narukvicu istog uzorka. Poslije utakmice na njezinom profilu na Instagramu javili su joj se i brojni pratitelji iz cijelog svijeta, a među njima i mnogi Argentinci.

Foto: Instagram

- Podrška za naše heroje i posebno za g. Zlatka Dalića. Glave gore, napravili su puno i još će. Hvala im na svemu što su nam pružili. Bog ih Blagoslovio. Hrvatska se pokazala kao najpristojniji i najrespektabilniji protivnik na Svjetskom prvenstvu. Čestitam što ste uzorna zemlja. Moj pozdrav cijeloj Hrvatskoj iz Argentine. Unatoč porazu, svaka čast, Hrvatska. I hvala na osmijehu, Kolinda!  Ja sam Argentinac i drago mi je što pobjeđujemo, ali Hrvatska je uvijek bila sjajna reprezentacija, uvijek sam ih bodrio i oni imaju sjajne igrače na čelu s Modrićem - napisali su joj u komentarima pratitelji. 

VIDEO Ivana Knoll: Nisam imala baš nikakvih problema zbog svog odijevanja u Kataru

 

Komentara 10

LU
Lu13
12:53 14.12.2022.

Zenu prati skoro 350 000 ljudi,sorry mogu svi pricati sta hoce ali mnogi mogu sanjati o tolikom broju ....

KO
koraknaprijed
11:36 14.12.2022.

Koji si teški bolesnik.

MA
mazarivo
12:50 14.12.2022.

Argentinci su dokazali da su samo necivilizirani neandertalci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije