Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak glumca

Kolege i prijatelji su u šoku, dirljivo se opraštaju od Lukea Perryja

Foto: Profimedia
1/4
04.03.2019.
u 20:35

Na društvenim mrežama brojni glumci su svoje objave posvetili Lukeu koji je preminuo danas, nekoliko dana nakon što je doživio moždani udar.

Od glumca Lukea Perryja na društvenim mrežama se opraštaju njegovi kolege glumci, ali i brojni obožavatelji koji su ga zavoljeli još kao Dylana iz tinejdžerske serije "Beverly Hills". 

- Najdraži Luke, zauvijek ću uživati u sjećanjima koje smo stvarali zajedno zadnjih trideset godina. Neka tvoje putovanje dalje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su nas već napustile, baš kao što si ti obogatio živote svih nas - dirljivo je napisao njegov kolega iz "Beverly Hillsa" Ian Ziering.

 

 

- Bio si jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznala. Moje srce je slomljeno zbog ovog velikog gubitka za njegovu obitelj i prijatelje. Počivaj u miru - napisala je glumica Selma Blair. 

 

 

Od glumca se oprostila i Christine Elise McCarthney.

- Još uvijek sam u šoku i nema riječi kojima bi mogla opisati koliko je velik džentlmen bio Luke. Za njim će tugovati i nedostajat će svima koji su ga poznavali - napisala je Christine.

 

 

Glumica Rosanne Arquette je napisala da je jako tužna i puno ljubavi šalje Lukeovoj obitelji,a emotivnu posvetu na društvenim mrežama napisao  mu je i glumac Charlie Sheen.

 

 

- Ti si svaku situaciju mogao popraviti. Tvoja elegancija, tvoja mudrost, tvoj šarm i tvoje divovsko srce nadahnulo nas je bezbroj puta - napisao je. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Sokol
Sokol
09:46 05.03.2019.

Za djecu iz 90-tih jedna od najboljih serija ikada!! Počivao u miru Božijem

MA
markomateracisvršimtipofaci
20:50 04.03.2019.

Jedino pitanje koje se namece je sta kaze Brenda? Sve ostalo je nebitno.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:49 05.03.2019.

Da....lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije