Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUNA DVORANA

Klapa Rišpet po peti put oduševila rasprodanim koncertom u Lisinskom!

Koncert klape Rišpet
Foto: Hrvoje Banić
1/31
24.03.2022.
u 11:33

Svi oni koji su večer proveli uz Rišpet, definitivno nisu požalili jer su uživali i u glazbenim iznenađenjima kada su im se na pozornici pridružili i prijatelji te dragi gosti, glazbenici čija su imena itekako poznata široj publici diljem regije, Jole i Neno Belan

Sinoć je u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan veliki koncert klape Rišpet za pamćenje. Jedna od naših najpopularnijih i najnagrađivanijih klapa tako je još jednom opravdala tradiciju kojom je oduševila svoju vjernu publiku, peti put za redom.

Bila je to večer odlične zabave koju su svi dugo čekali, a koju nisu nosile samo emocije, već i takva euforija na koju nitko prisutan nije ostao ravnodušan. Dugogodišnja ljubav zagrebačke publike i Rišpeta mogla se osjetiti u svakom taktu, kroz pjesmu, smijeh, ples i gromoglasan pljesak što je atmosferu vrlo brzo pretvorilo u pravo glazbeno slavlje o kojem će se još dugo pričati. Sve u Lisinskom, u 'trans' je dovodio Ivo Amulić, koji se u svom prepoznatljivom stilu spuštao među publiku, zapjevavši i zaplesavši sa njima.

Svi oni koji su večer proveli uz Rišpet, definitivno nisu požalili jer su uživali i u glazbenim iznenađenjima kada su im se na pozornici pridružili i prijatelji te dragi gosti, glazbenici čija su imena itekako poznata široj publici diljem regije, Jole i Neno Belan.

Tako je puna dva sata prepuni Lisinski odjekivao najljepšim ljubavnim stihovima, a publika na nogama pjevala u sav glas. 'Šta mi ljube 'oćeš kazat', 'Maka, maka', 'Ajme šta te volin', 'Ja samo za te živin', 'Cukar', kao i najnovija balada koja već jako dobro plovi radijskim eterom 'Fermaj me', samo su neke od najpoznatijih skladbi Rišpetovaca koje su sinoć opjevane, a uz koje su mnogi sigurni smo uživali, ali i stvorili najljepše uspomene.

Iako je sad već nezaboravni koncert u Lisinskom za nama, ne brinite, jer klapa Rišpet već ima nekoliko datuma velikih koncerata, pa ćemo tako moći uživati uz njih 29.07. na Opatijskoj ljetnoj pozornici i 11.08. u Šibeniku na tvrđavi svetog Mihovila.

VIDEO: Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije