Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio ih superman

Klapa Intrade komičnom snimkom nasmijala pratitelje: 'Di ćete vi? Gužva vam je na Lučkom'

Foto: Facebook screenshot
1/8
13.08.2022.
u 18:00

Klapa se uputila prema Sukošanu, a tijekom puta snimili su kako im je na prozor automobila stigao Superman, odnosno Lovre Eškinja.

Članovi Klape Intrade na komičan su način najavili svoj večerašnji koncert u Sukošanu.

Naime, oni su se našalili na temu današnjih gužvi na cestama. Na službenim Facebook stranicama u subotu ujutro su objavili video koji je ubrzo skupio više od 3.5 tisuća lajkova obožavatelja. 

Članovi Klape Intrade uputili su se prema Sukošanu, a tijekom puta snimili su kako im je na prozor automobila stigao Superman, odnosno Lovre Eškinja. Nakon što je pokucao na prozor, oni su mu otvorili, a on ih je pitao gdje su se uputili. Nakon toga ih je upozorio na gužve.

- Di ćete vi? Gužva vam je na Lučkom - rekao je Lovro ekipi u automobilu, koja se smijala u pozadini. Oni su se zahvalili na upozorenju, a 'Superman' im je poručio da se vide u Sukošanu.

Sudeći prema komentarima, ovaj originalni video nasmijao je i brojne pratitelje. "Genijalni ste", "Svaka čast",  "Odlično", pisali su im oduševljeni obožavatelji uz mnoštvo emotikona jakog smijanja.

Dodajmo da su naknadno video objavili i na YouTubeu, a otkrili su i kako će izbjeći gužvu i čekanje u kolonama.

- Mi ćemo našom rutom... Kroz kukuruze - napisali su ujutro uz fotografiju prazne ceste i prirode. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije