Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Klapa Cambi - Valentinovo u Rijeci!

Klapa Cambi
PR
Autor
PR članak
14.02.2013.
u 09:10

14.02.2013., Rijeka (dvorana Mladosti) - prvi koncert nakon uspješne samostalne američke turneje

Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac) ovaj tjedan vratila se sa svoje upješne samostalne američke koncertne turneje. Nakon što su opravdali ulazak u velike koncertne dvorane kao što su NEW YORK - Kaufmann Concert Hall, PITTSBURGH - Byham Theater, CLEVELAND - Ohio Theater, MISSISSAUGA- Living Arts Center, CHICAGO - Harris Theater, pokazali svu raskoš naše tradicionalne klapske glazbe i svojih autorskih pjesama, ponosno najavljuju svoj prvi veliki koncert u Hrvatskoj.

Ima nekoliko zanimljivosti vezanih za klapu Cambi i Rijeku. Prvi važniji koncert ove postave klape Cambi bio je u upravo u Rijeci u dvorani Fenice! Njihov prvi koncert nakon rasprodanog koncerta na Poljudu bio je takoðer u Rijeci, u dvorani Mladosti!

Klapa Cambi ovaj put dolazi u Rijeku nakon američke turneje da sa svojom riječkom publikom 14.02.2013., u dvorani Mladosti obilježi „Valentinovo u Rijeci“, koji je postao vrlo popularan.

To će ujedno biti prvi koncert u Hrvatskoj nakon povratka pa će publika ekskluzivno čuti repertoar sa kojim su nastupili u Americi i Kanadi.  Osim kultnih tradicionalnih klapskih pjesama pjesme kao što su \'Od zipke do križa\',“Ne more mi bit“ \'Kiša\', \'Lipoto moja\', \'Sad kada došla si\' samo su neke koje će oduševiti publiku. A upravo ova posljednja pjesma \'Sad kada došla si\' najčešća je pjesma koju mladenci odabiru za svoj prvi ples i time ulaze u brak.

Idealna večer za prošnju, zaljubljene i one koji će to tek postati na jednom od naljepših koncerata ovog Valentinova.

Klapi Cambi će se na koncertu pridružiti i Hari Rončević i gost iznenaðenja.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn tribine i 100,00 / 120,00 kn parter, potražite na sljedećim prodajnim mjestima: CD Shop Dandy i Robna kuća \'Ri\'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?