Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđa joj se

Kirsten Dunst se nije htjela ljubiti s Bradom Pittom

kirsten dunst
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.02.2012.
u 19:09

U filmu "Intervju s vampirom" tada 11-godišnja Kirsten trebala se poljubiti s Pittom, no njoj je to bilo fuj

Kada je dobila ulogu u filmu "Intervju s vampirom", Kirsten Dunst bila je tinejdžerica i s gnušanjem je tada odbila ljubiti se s Bradom Pittom. Njezini mentori glume prisjetili su se kako je tada 11-godišnja Kirsten bila očajna kada je saznala da se u jednoj od scena mora ljubiti s Pittom.

– Moram se ljubiti s Bradom, fuj! To mi je odvratno – bila je reakcija mlade glumice o ljubljenu s jednim od najseksepilnijih glumaca Hollywooda. Na račun ove zgode prijatelji je i danas zafrkavaju.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:41 09.02.2012.

pametna cura... Hollywood je ionako pun pedofila i homica,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije