Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZRELI MUŠKARCI

Kirsten Dunst boji se da nikad neće postati majka

kirsten
Pixsell
11.07.2012.
u 17:49

– Mislila sam da ću do tridesete godine imati više stvari posloženih u životu. Ali, ustvari, dok ne dobiješ dijete, stalno si u potrazi za partnerom. A mnogi muškarci imaju sindrom Petra Pana. Imaju 35, a ponašaju se kao da im je 25.

Nakon što je krajem travnja ušla u četvrto desetljeće života, 30-godišnja glumica Kirsten Dunst sve je više okupirana mišlju da možda nikada neće naći muškarca s kojim će se moći skrasiti i imati djecu.

Kirsten je trenutačno u vezi sa 27-godišnjim glumcem Garrettom Hedlundom, ali njena izjava dala je naslutiti da nije sigurna je li Garrett muškarac njezina života. Glumica smatra da većina pripadnika jačeg spola ima sindrom Petra Pana te da neće nikada biti dovoljno zreli da se skrase.

– Mislila sam da ću do tridesete godine imati više stvari posloženih u životu. Ali, ustvari, dok ne dobiješ dijete, stalno si u potrazi za partnerom. A mnogi muškarci imaju sindrom Petra Pana. Imaju 35, a ponašaju se kao da im je 25. To je ono što me najviše plaši – da neću pronaći muškarca s kojim ću moći imati djecu – rekla je Dunst za časopis Psychologies.

Što je starija, dodala je, to više voli s nekim biti prijateljica prije nego postanu par.

– Ravnotežu u vezi teško je naći ako se temelji na trenutačnoj kemiji. Odnos treba graditi postupno i iz prijateljstva – savjetuje glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije