Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na nagovor dečka

Kim se riješila sto pari cipela: Daje ih u dobrotvorne svrhe

kim
Pixsell
27.08.2012.
u 17:46

Osim što ju je reper i dečko Kanye zamolio da se riješi stare odjeće, isto je mislio i za cipele. Donio joj je stalak nove odjeće, a sa sobom je kod Kim doveo i stilisticu

Kanyeu Westu (35) nije se svidjelo ono što je vidio u ormaru svoje djevojke Kim Kardashian pa je predložio da se riješi stare odjeće kako bi joj on kupio novu. Isto se odnosilo i na oko sto pari cipela u svim bojama, kako bi imala jedne za svaku prigodu. Kim (31) je ovu veliku kolekciju cipela darovala u dobrotvorne svrhe. 

Mnoge od njih nosila je samo jednom, kao i neke komade odjeće koje je njezin novi dečko maknuo iz njezinog ormara. Kim je dopustila Kanyeu da odluči koje komade odjeće je najbolje ostaviti, a koje baciti. Dok je Kim odlučila prihvatiti savjete repera, njezina sestra Khloe ovim njegovim činom nije bila oduševljena jer njih dvije dijele isti ukus. Kanye nije svoju djevojku ostavio bez odjeće. Donio joj je cijeli stalak nove robe.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kora
18:11 27.08.2012.

To nije u redu. Njena odjeća i cipele su stvar njene osobnosti.

SA
sandrina
22:08 27.08.2012.

Kim K. - Lažna dobrotvorka i humanitarka. Odvratno bogata...Živi od samodopadnosti odraza vlastite guzice koju naslikava svakih 5 minuta u kičastoj kupaonici pa brže bolje objavljuje urbi et orbi istu tu kantu na vašaru društvenih mreža . Sliku svoju ljubi svakih 5 minuta, a egzistira kao i sav trash Made in USA, zahvaljujući realityju s kojim se hrani stoka sitnog zuba koja svršava na elitne četvrti L.A., vile Beverly Hillsa, zatamnjene terence i isprazni dijalog glupih i neobrazovanih šmizli koju u životu nisu mrdnule malim prstom a žive u Zemlji čudesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije