Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotke s plaže

Kim Kardashian kritike je shvatila ozbiljno, više nema ni traga celulitu

Foto: PA/Pixsell
1/3
20.09.2017.
u 14:03

Zbog fotografije na kojoj se vidi da ima celulit starleta je prije nekoliko mjeseci izgubila 100 tisuća pratitelja na Instagramu

Prije nekoliko mjeseci objavljena je fotografija Kim Kardashian na kojoj se vidi da reality zvijezda muku muči s celulitom kao i većina žena.

Zbog te fotke koja nije obrađena u photoshopu Kim je izgubila preko 100 tisuća pratitelja na Instagramu i izbjegavala je pojavljivati se na  plaži sve do ovog tjedna kada je snimljena na plaži u Malibu.

 

 

 

 

#kimkardashian

A post shared by KIM KARDASHIAN WEST (@kimkawrdawshian) on

 

 

 

Starleta je očito ozbiljno shvatila kritike svojih obožavatelja i izgleda da je pronašla lijek za celulit jer na snimljenim fotografijama nema ni traga celulita na stražnjici. 

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:13 20.09.2017.

koja guza!

Avatar krkcro
krkcro
17:22 20.09.2017.

jeb.. takvi prijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije