Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni veteran

Kićo Slabinac prošli tjedan doživio lakši moždani udar

kićo slabinac
pixsell
Autor
Sonja Hoffman
02.02.2011.
u 09:40

Pjevač se trenutačno oporavlja u intenzivnoj jedinici neurologije KBC-a Zagreb. Moždani udar dijelom je i rezultat velikog stresa koji se odrazio na Kićino zdravlje, prvi javlja Jutarnji

Slavonac velikog srca i poznati glazbeni veteran Kićo Slabinac prošli je tjedan u 66. godini doživio lakši moždani udar, prvi javlja Jutarnji list.

Kako doznajemo, pjevač se trenutačno oporavlja u intenzivnoj jedinici neurokirurgije KBC-a Zagreb. Liječnici kažu kako je riječ o lakšem moždanom udaru pa je Kićo stigao na vrijeme u bolnicu da mu se napravi elektroliza. To je postupak kojim se "otapaju" krvni ugrušci koji su u njegovu slučaju izazvali začepljenje i moždani udar. Ističu kako, na sreću, pjevač neće imati težih posljedica i nadaju se da će se brzo oporaviti.

Kićini prijatelji objašnjavaju da su posljednje dvije godine za pjevača bile vrlo stresne, što se itekako odrazilo na njegovo zdravlje. Naime, Kićo već dvije godine pokušava preboljeti smrt pješaka koji mu je u studenom 2008. u Feričancima kraj Našica istrčao pred auto i preminuo od teških ozljeda. Iako pjevač nije bio kriv, Kićo to sebi nikad nije uspio oprostiti. Pjevač navodno ima i velikih obiteljskih problema.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 11

JM
jedna mama
10:57 02.02.2011.

Glazbena legendo, od srca ti želim potpuni i brzi oporavak! No, kad pročitaš ovaj tekst vidiš da još uvijek ima ljudi sa srcem, dušom i savjesti. Kićo ne može prihvatiti činjenicu da je iz nehata ili kako da već to nazovem oduzeo život čovjeku, dok neki drugi kao krivci za prometne nezgode sa smrtnim posljedicama bahate se i sve smatraju politički montiranim procesima.

ST
strsica
11:00 02.02.2011.

Dobri nas legendarni Kico, zelim mu brzi oporavak na svim poljima, familija, ljubav, profesionalno, on to zasluzuje,

KA
Karla
15:41 02.02.2011.

Nema boljeg od Kiće! Ma kakav Balašević....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije