Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA SCENU

Kićo Slabinac: Nabijam kondiciju za veliku obljetničku turneju!

kićo
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/3
27.03.2011.
u 20:30

Krunoslav Kićo Slabinac u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list govori o povratku na pozornicu, bolesti, oporavku, nevjenčanoj supruzi, politici, svojoj generaciji i proslavi 67. rođendana.

Nakon što je prije dva mjeseca doživio moždani udar, neuništivi bećar Kićo Slabinac vraća se na scenu. Velikim koncertom u Osijeku, na uskrsni ponedjeljak, počinje turneja kojom obilježava 50 godina na sceni.

– Red je da slavlje takvog jubileja počnem u Osijeku, tamo sam i počeo, kao član Dječjeg kazališta. Tom prilikom u dvorani Zrinjevac predstavit ću i svoj album uskrsnih pjesama – najavljuje Kićo.

Rođendansko slavlje

Na koncertu, govori, nažalost ne može odsvirati više od 500 pjesama koliko ih je snimio, nego probrani repertoar. I to s ljudima koji su zaslužni za njegovu karijeru i suradnicima koji su s njim od početka do danas.

– Sve je već pripremljeno, osječki koncert bit će tek uvod za sve ostale hrvatske gradove, pjevat ću svugdje, gdje god postoji moja publika – kaže Kićo.

Ponosan je jer, bez obzira na godine, još uvijek slovi kao najbolji zabavljač, showman. Odavno je Kićo prestao biti “samo” pjevač.

– Znam da će sve biti nabijeno emocijama, da će doći generacije kojima sam pjevao na plesnjacima. Dio sam njihove mladosti, mnogi su se uz moje pjesme zaljubljivali i ženili crnke ili plavuše. Nije se jednom dogodilo da su mi prišli i rekli kako su “je oženili zbog moje pjesme” – objašnjava Kićo.


CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM BROJU VEČERNJEG LISTA

Komentara 11

BI
Bisera
21:33 27.03.2011.

daj i ti malo šuti tebi je još do pisme a narod gladadan

DU
Deleted user
20:41 27.03.2011.

Kićo. čuvaj se. Bilo bi mi žao da ti se išta loše dogodi.

LA
las35vegas
09:34 28.03.2011.

kico igljeda tak kak da bi bivs am smazav cijelog pajceka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije