Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija glazbenika

"Kićo! Nezamjenjiv si na sceni, brzo ozdravi i vrati se na posao"

'10.06.2010., Plitvice - Prva vecer MediaFest festivala na Plitvicama. Djani Stipanicev, Kico Slabinac.  Photo: Dino Stanin/PIXSELL'
'Dino Stanin/PIXSELL'
02.02.2011.
u 21:33

Pjevač Krunoslav Slabinac prošlog je tjedna doživio moždani udar i završio na odjelu intenzivne njege

– Zatečeni smo! O Kićinoj nesreći čitali smo na internetskim portalima. Želimo mu brz oporavak te da se što prije vrati na slavonsku scenu na kojoj je nezamjenjiv – poručili su Krunoslavu Kići Slabincu prijatelji iz grupe Slavonske lole. Oni, kao i brojni drugi tamburaši, ostali su u šoku na vijest da je njihov kolega i uzor zbog ozbiljnih zdravstvenih problema završio na intenzivnoj njezi KBC-a Rebro.  

Iznenadna bolest

Krunoslav Kićo Slabinac prošlog je tjedna, u 66. godini života, doživio moždani udar. Liječnici kažu kako je riječ o lakšem obliku udara i da je omiljeni pjevač stigao u pravi tren na elektrolizu – postupak kojim se "otapaju" krvni ugrušci, koji su izazvali začepljenje i moždani udar. Ističu kako, na sreću, pjevač neće imati težih posljedica i nadaju se da će se brzo oporaviti. Isto žele svi koji su uz Kićine pjesme odrastali ili su ih samo, onako usput, otpjevušili.

 Tople riječi prijatelja

– Zabavljač je, svestran i kvalitetan glazbenik. O njemu mislim sve najbolje. Ne znam može li itko drukčije i misliti – tvrdi Stanko Šarić, pjevač sastava Najbolji hrvatski tamburaši. No iza veselog omiljenog lika navodno se skrivala životna tragedija, glavni uzrok moždanog udara. Naime, Kićo već dvije godine pokušava preboljeti smrt pješaka koji mu je u studenome 2008. u Feričancima pokraj Našica istrčao pred automobil i umro od teških ozljeda. Iako pjevač nije bio kriv, to sebi nije uspio oprostiti. Progonjen krivnjom, navodno je i sam sebe stjerao u kut. Od prošlog tjedna nedostupan je za ikakve komentare.

– Iz novina sam doznao za to, ali još mi se nije javio – kazao je Marko Bujanović iz Gazda.

Ključne riječi

Komentara 8

HR
hr76
22:15 02.02.2011.

DRŽ\' SE, LEGENDO!!! Kićo, ozdravi nam brzo pa da opet negdje zapjevamo bećarce!

Avatar bucalo
bucalo
00:10 03.02.2011.

kico cekamo te da nam uskoro zapivas onako becarski kako samo ti znas .

NL
nevenka lozo
22:42 03.02.2011.

Naravno da mu svi želimo brzo ozdravljenje , za informaciju je HDZ bar je bio jer je sjedio u saboru i otišao u saborsku mirovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije