Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDSKA BORBA

Kićina crna žena iznenadila je novom objavom: Nadam se da će sud stati na kraj njegovim manipulacijama

Beograd: Kićina "divna crna žena" na sudu s Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva
Foto: Antonio Ahel
1/9
22.02.2024.
u 18:30

Dugi niz godina Mirjana Antonović i njezin sin Devin pokušavaju na sudu dokazati kako je pjevač Miroslav Ilić Devinov otac

Već godinama traje sudska borba Mirjane Antonović i njezinog sina koji pokušavaju dokazati kako je pjevač Miroslav Ilić otac njezinog Devina. Sada se Mirjana, koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u pjesmi "Crna žena" na Facebooku otkrila kako je Viši sud u Beogradu drugi put potvrdio kako je Ilić Devinov otac. 

 - Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavijestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijima izjavio da ne razumije kako sud može doći do odluke da je on Devinov otac bez njegove suglasnosti da priloži DNK. Kad čovjek koristi i krije se iza zastarjelog zakona i odbija sudu dati svoj DNK, sud mora odlučiti na bazi svjedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Poslije svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete vjerovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu. Nadamo se da će na sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavove prazne manipulacije - napisala je Mirjana na Facebooku.

 

 

Antonović sa sinom živi u Americi i često posjećuje Beograd, a tijekom tih posjeta dosta je vremena izgubila na sudskim hodnicima čekajući odluke u sudskim parnicama koje je vodila želeći dokazati da je popularni pjevač otac njezinog djeteta. 
Mirjanin sin jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt s Ilićem, ali glazbenih nije pokazao želju da ga upozna. 

- Nazvao sam ga ubrzo nakon sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Jeste li vi Miroslav Ilić? Ovdje Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza poslije koje je on odgovorio: "Drago mi je da si živ i da si dobro". Pričali smo o raznim stvarima, čak i o nogometu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedjelju dana prije puta pozvao i otkazao susret.- ispričao je jednom prilikom Devin.

Dodao je i kako mu je bilo teško što njegov biološki otac nije onakav kakvim ga je zamišljao, a Ilić je Devina posljednji put vidio kad je on imao samo 18 mjeseci i kako piše Blic, Miroslav mu je tada poklonio zlatnu ogrlicu koju Devin i dalje nosi. Mirjanin bivši suprug, Daniel Antonović svojevremeno je priznao njenog sina Devina i uvijek je u javnosti naglašavao kako mu je on otac i to ne samo na papiru. 

VIDEO Sabina Glasovac o sudjelovanju na izboru za miss: 'Tad je pobijedila prekrasna Vanja Rupena'

 

Komentara 2

AN
Antonio1952
21:35 22.02.2024.

Sta vam je bre gospodjo, srbski sud ne osudjuje ni ratne zlocince a kamoli svalere.

PI
pinkec
00:00 23.02.2024.

Jadna crna ženo, nisam ni u snu sanjao, kako si tako jadna i crna! Sinu Devinu si nabila komplekse, kojih će se teško osloboditi! A bivši suprug Daniel Antonović, valjda zato i jest bivši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije