Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnost

Khloe Kardashian ima velikih problema s alkoholom?

Khloe Kardashian
Foto: Instagram
1/6
28.05.2014.
u 08:55

Nakon što joj je propao brak s košarkaškom zvijezdom Lamarom Odomom, Khloe Kardashian navodno ima problema s alkoholom...

Nakon što joj je propao brak s košarkaškom zvijezdom Lamarom Odomom, Khloe Kardashian navodno ima problema s alkoholom. Prema riječima izvora bliskog slavnoj Khloe, ona se tog problema nikako ne može riješiti. Ipak, svjesna je koliko je to opasno za nju, javlja Showbiz Spy.

Navodno se često zatvara u sobu i uživa u alkoholu, čak i kad naporno vježba. Svih ostalih poroka riješila se te se potpuno pridržava zdravog života. Tako je skinula suvišne kilograme i dovela se u sjajnu formu.

Foto: GIMINI/Press Association/PIXSELL

>>Khloe u problemu: Lamar Odom ne reagira na njen zahtjev za razvod!

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
09:04 28.05.2014.

Kad je gledam ovako na slici, to je seljača nad seljačama! Kao da je ispala iz najgore balkanske pri..z..ne. Većina članova te obitelji je zrela za poduže seanse na psihijatriji, tako da je ovo s alkoholom očekivano. Kim se uspjela malo odvojiti od obitelji, čini mi se da ta cura ima gotovo jedina u obitelji iole mozga, ovo ostalo uključivo roditelje je hrkljuš kakav je teško igdje pronaći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije