Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više se ne skrivaju

Na Instagramu potvrdila da je sretno zaljubljena!

kelly brook
Foto: Instagram
1/8
14.04.2015.
u 09:51

Iako se o njihovoj vezi nagađa već neko vrijeme, novopečeni par tek je sada potvrdio da su glasine istinite. Njihove društvene mreže pune su fotografija koje dokazuju koliko uživaju zajedno.

Britanska manekenka i glumica Kelly Brook ne skriva koliko je sretna u ljubavi. Nakon prekida s Davidom Mclntoshom, 35-godišnjakinja sreću je pronašla u treneru Jeremyju Parisisu

Iako se o njihovoj vezi nagađa već neko vrijeme, novopečeni par tek je sada potvrdio da su glasine istinite. Njihove društvene mreže pune su fotografija koje dokazuju koliko uživaju zajedno.

Kelly i Jeremy trenutačno borave u Parizu, a čini se da ih je upravo grad ljubavi nadahnuo da svoju vezu potvrde javno.

– Sa svojim dečkom u Parizu – napisala je Kelly u opisu jedne od fotografija i time službeno priznala svoju novu vezu.

Britanska manekenka i Jeremy upoznali su se početkom godine kad je Kelly krenula na Atkinsovu dijetu i redovite treninge. On joj je bio jedan od trenera, a vrlo brzo među njima je i zaiskrilo.

>>Smrznula salo pa našla novog dečka

>>Hollywood je okrutan! Kelly Brook otišla u kliniku za smrzavanje sala!

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:02 14.04.2015.

a zato je skočila cijena banana, Kelly ih više ne treba, našla zamjenu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije