Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama zna najbolje

Keira Knightley prije svake kupnje savjetuje se s mamom

keira knightley
reuters
01.02.2011.
u 17:05

Kaput čija je cijena bila skoro tri tisuće funti glumica je kupila tek nakon što je mami obećala da će ga nositi svaki dan

Prije svakog odlaska u kupnju novih krpica glumica Keira Knightley savjetuje se sa svojom mamom koja je glas razuma u slučaju da Keira odluči nepotrebno potrošiti novac.

– Prošle godine kupila sam kaput koji sam platila skoro tri tisuće funti. Mama mi je rekla da ga mogu kupiti samo pod uvjetom da ću ga nositi svaki dan jer je to previše novca za jedan kaput. I zbilja, nosila sam ga svaki dan prošle godine i ove godine – kaže 25-godišnja glumica. Kada je zaradila prvu veću svotu novca, kupila si je puno cipela. Kasnije je shvatila da je to bacanje novca jer neke nije nikad obula pa sada za velike premijere cipele posuđuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije