Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac u nevolji

Keanu Reevesa obožavateljica prozvala za očinstvo

keanu reeves
pixsell
06.04.2011.
u 11:59

Keanu je priznao da je bio najočajniji kad ga je nepoznata žena optužila za očinstvo i tražila od njega milijune dolara za dijete. Na sudu je DNA test dokazao da glumac nije otac djeteta

Keanu Reeves, samozatajna američka filmska zvijezda koja nikad  nije bila previše pričljiva u javnosti, otkrio je koji su bili najgori trenuci u njegovu životu. Ispričao je kako nikad nije bio očajniji nego kad ga je nepoznata obožavateljica prije dvije godine optužila da je otac njezina djeteta i na sudu od njega tražila milijune dolara za dijete.

Dotična Karen tvrdila je da ju je glumac hipnotizirao te se prerušio u njenog bivšeg muža da bi je odvukao u krevet. Protiv nebuloznih optužbi Keanu se borio na sudu, uporno tvrdeći da nikad nije sreo ženu koja ga proziva da je otac njenog djeteta.

- Bio sam očajan. To je bilo nešto najgore što mi se dogodilo. Morao sam na sudu dokazati da govorim istinu, da nisam otac tom djetetu. DNA test je dokazao da je ta žena bezočno lagala, izjavio je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije