Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesnosna susjeda

Kći Whitney Houston izbačena iz stana zbog tulumarenja

Bobbi Kristina Brown
Press Association/PIXSELL
06.06.2013.
u 12:52

Bobbi Kristina Brown i njezin zaručnik Nick Gordon dizali su nesnosu buku i zagorčavali život ostalim stanarima zgrade

Razuzdana Bobbi Kristina Brown, dvadesetogodišnja kći pokojne dive Whitney Houston i američkog rapera Bobbija Browna, izbačena je nedavno iz stana u kojem je živjela sa svojim malo jesmo/malo nismo skupa zaručnikom Nickom Gordonom.

Kako piše 11alive.com, par je izbačen zbog učestalih protesta susjeda koji su se žalili na nesnosnu buku iz njihovog apartmana. Susjed Joshua Morse priznao je sajtu da je on osobno napisao barem deset prijava. Pokazao je čak i pismo koje mu je navodno osobno napisala Bobbi Kristina. U njemu ona opisuje žalovanje za preminulom majkom i napada susjede što su joj život u tim teškim trenucima svojim stalnim zanovijetanjem učinili još težim.

\"Hvala. Vi ste drek na cipeli. Hvala vam što ste mi tešku godinu učinili još težom. Vi ste jadnici i takvima ćete ostati\", piše u pismu. \"Trebali ste biti počašćeni time što živimo u stanu iznad vašeg, ali vi niste mogli podnijeti što smo mi tako lijep mladi par, uspješniji nego što ćete vi ikada bitii\", piše Bobbi Kristina i zaključuje: \"Molim se da taj vaš jad ne pređe na vaše jadno, nevino dijete.\"

Susjed je potvrdio da je Bobbi Kristina napustila zgradu te da ju je prijavio policiji u Alpharetti, ali zasad protiv poznatog para nije podignuta nikakva tužba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije