Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna Sandra Jurčević

Kći Nikole Jurčevića objavila fotografiju sa zgodnom majkom, komplimenti se nižu: 'Predivne ste'

Foto: Instagram
1/6
30.06.2022.
u 08:00

Zajedničkim selfiejem Lana se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu,a ispod fotografije odmah su se počeli nizati komplimenti. Inače, bivši hrvatski nogometaš i trener, koji je do početka 2020. obnašao funkciju izbornika Azerbajdžana, sa samozatajnom suprugom Sandrom u lipnju ove godine proslavio je okruglu 30. godišnjicu braka.

Kći bivšeg Dinamovog trenera Nikole Jurčevića, Lana Jurčević (28), trenutno odmara u jednom poznatom šibenskom resortu u društvu svoje majke Sandre koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.Zajedničkim selfiejem Lana se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu, a ispod fotografije odmah su se počeli nizati komplimenti.

"Zgodne", "Prezgodne", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod fotografije. 

Inače, bivši hrvatski nogometaš i trener, koji je do početka 2020. obnašao funkciju izbornika Azerbajdžana, sa samozatajnom suprugom Sandrom u lipnju ove godine proslavio je okruglu 30. godišnjicu braka. Zajedno imaju i dvije kćeri - Lanu i Lauru. 

Lana je fokus javnosti dospjela i zbog ljubavne veze s Emilom Tedeschijem, a nakon prekida njezino je srce osvojio makedonski nogometaš Risto Mitrevski s kojim je u travnju 2020. godine dobila sina Aleksandra. 

S druge strane njezina sestra Laura pažnju je privukla vezom s Lukom Rajićem mlađim, a o njoj se pisalo kada je prije nekoliko godina opisala je prestižni diplomski studij sportskog menadžmenta u Madridu na kojem je ovih dana i magistrirala. 

Ceremonija se održala u Madridu, a podršku joj je dala cijela obitelj. Na promociju su tako uz Nikolu stigle i majka Sandra te sestra Lana sa svojim sinom Aleksandrom, a dio atmosfere podijelili su na društvenim mrežama.

Na dodjelu diplome stigla je i poznata sportska novinarka Fani Stipković koja je i sama u španjolskoj prijestolnici magistrirala produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu, a Lauri je pomogla oko stručne prakse.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Laura je ranije istaknula kako je odabir studija bio logičan jer je čitav život sportski angažirana zbog oca koji je bio nogometaš, a onda se bacio u trenersku karijeru te kako se Nikola nije previše miješao u odabir profesije.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Komentara 2

ST
stefj
09:04 30.06.2022.

Je, mama je bila zgodna i u školi, a kćeri su na tatu...

TA
Tajg
08:42 30.06.2022.

A gdje je tu Knoll,Plenky Family i teta (šteta) Ursula??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije