Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJED ECCLESTONE

Kći najbogatije Hrvatice objavila rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj je i njezin poznati otac Bernie

Foto: instagram
1/12
12.01.2024.
u 21:10

Fotografiji se pridružio i maleni Ace kojeg je Bernie dobio 2020. godine u braku s 46 godina mlađom Fabianom

Nekadašnji čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone (93) rijetko se na društvenim mrežama može vidjeti u krugu svoje velike obitelji, osim kada zajedno otputuju na odmor, a i tada se pokušava sakriti od paparazza te sve objavljene fotografije nisu na njegovu volju. No, njegova kći Tamara Ecclestone (39) učinila mu je iznimku i svojim pratiteljima pokazala jednu fotografiju koju je obitelj snimila nedavno.

- Uvijek je bolje kad smo zajedno - napisala je Tamara u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje.

"Koja sjajna obiteljska fotografija", "Obitelj je važnija od novca", "Prekrasna fotografija, obitelj je jako važna", "Prekrasna obitelj", pisali su brojni pratitelji pod objavom.

Posebno su hvalili njezinog slavnog oca Bernieja za kojeg su pisali da 'izgleda sjajno'. Naime, britanski poduzetnik i jedan od bivših  vodećih ljudi Formule 1 prije tri mjeseca proslavio je 93 godine. A fotografiji se pridružio i maleni Ace kojeg je Bernie dobio u braku s 46 godina mlađom Fabianom. Maleni Ace na svijet je došao prije tri godine.

VEZANI ČLANCI

– Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace, što u prijevodu znači “as”. Jako sam ponosan – rekao je 91-godišnji Bernie 2020. godine nakon što mu se rodilo četvrto dijete. Naime, iz prvog braka s Ivy Bamford ima 67-godišnju kći Deborah. Tamara i Petra na početku nisu bile oduševljene vezom svog oca s 46 godina mlađom, ali na kraju su je prihvatile pa je čak i Slavica postala bliska s očevom suprugom Fabijanom i prije nekoliko godina su se družile u Dubrovniku tijekom odmora. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije