Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučan razvod

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica udala se drugi put, lokaciju svadbe je tajila zbog bivšeg supruga

Foto: Instagram
1/9
17.07.2022.
u 18:20

Kuća je bila okružena brojnim zaštitarima i kako prenose britanski mediji Petra Ecclestone nije dopuštala svojim gostima da pričaju o lokaciji na kojoj će se vjenčanje održati jer je strahovala kako će joj bivši suprug pokušati omesti vjenčanje.

Za razliku od njezinog vjenčanja za prvog supruga Jamesa Stunta, kada je priredila veliko slavlje na koje je potrošeno 12 milijuna funti, Petra Ecclestone za svoje drugo vjenčanje odlučila se za nešto intimniju proslavu. Kći Bernieja Ecclestonea i jedna od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, u subotu je u svom domu u Londonu priredila slavlje nakon što se udala za poduzetnika Sama Palmera. U njezinoj kući vrijednoj  170 milijuna funti koja se nalazi u londonskoj četvrti Chelsea, jučer su se okupili njihovi bliski prijatelji i obitelj, a uzvanici su objavili niz fotografija i videa sa slavlja. Petrina sestra Tamara održala je i govor u kojem je istaknula koliko su ona i Petra različite ali iznimno povezane. 

- Imati sestru je kao imati najboljeg prijatelja. Uvijek je tu za mene i vidi stvari na isti način kao i ja. Braća i sestre razumiju sve vaše misli bez da im morate objašnjavati i bez obzira što učinili, nikada vas se ne mogu riješiti. Zapravo, iako smo Petra i ja jako različite, uvijek smo bile tu jedna za drugu. Nisam siguran da Petra to zna, ali bila je vrlo sretna beba. Naime, kad sam saznala da ću biti velika sestra, molila sam se da to bude sestra jer ako bude dječak, zaklela sam se da ću ga staviti u perilicu rublja. - ispričala je u svom govoru Tamara.

Kuća je bila okružena brojnim zaštitarima i kako prenose britanski mediji Petra nije dopuštala svojim gostima da pričaju o lokaciji na kojoj će se vjenčanje održati jer je strahovala kako će joj bivši suprug pokušati omesti vjenčanje. Njezin razvod od Stunta je bio dosta mučan i on je na društvenim mrežama rijekom brakorazvodne parnice blatio njezinu obitelj, a nakon što su se razveli više nije dolazio u posjete njihovoj djeci. 

VIDEO Shaquille O'Neal: "Nazvao sam se O'Nealović kad sam pogodio sva slobodna bacanja"

 

Komentara 3

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:39 18.07.2022.

"Naime, kad sam saznala da ću biti velika sestra, molila sam se da to bude sestra jer ako bude dječak, zaklela sam se da ću ga staviti u perilicu rublja." Da je neki muskarac nesto slicno izjavio o bebama zenskog spola, odmah bi mu svi mediji priljepili epitet ženomrzac, i jednostavno bi se udavio u izljevu otrovne pjene i zuci mnogobrojnih feministickih udruga... Ali muska beba u perilici rublja, ahhh... cure se samo zabavljaju na svoj nacin..., anything goes...

OP
Ocvali pupoljak
00:42 19.07.2022.

ovu kao daje napravio naš bivši predsjednik burduš.

SK
Skoropanikako
00:48 18.07.2022.

A obrve kao kod Ciganovića...... na prvu sam i pomislio da je Cigi obukao vjenčanicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije