Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Kćer Annie Lennox spašena nakon nesreće s kajakom, a dečka još uvijek traže

Tali Lennox (1)
10.08.2015.
u 13:44

Tali je neozlijeđena, a njen dečko Ian je nestao

Tali Lennox, kćer poznate pjevačice Annie Lennox, u subotu je s dečkom Ianom Jonesom bila na Hudson rijeci s kajakom koji se prevrnuo.

Tali je policija neozlijeđenu pokupila brodom, dok je Ian nestao, a potraga za mladićem je još u tijeku. Mladi par za vrijeme vožnje kajakom nije nosio prsluke za spašavanje, a policija vjeruje da je alkohol imao veze s prevrtanjem kajaka. Policija daje sve od sebe u potrazi, a jake struje rijeke Hudson im ne olakšavaju posao.

Kćer pjevačice inače je poznata manekenka, nosila je revije za Topshop i Burberry, a prošle godine je napustila karijeru modela zbog slikarstva. Ian je fotograf, a ovo dvoje mladih ljudi pokrenuli su 'The Street Kids Project' i fotografirali napuštenu djecu u Manhattanu te tako pokušali osvijestiti ljude o problemu siromaštva grada New Yorka.

>>Kći Annie Lennox nominirana je za dvije modne nagrade

>>Treća bračna sreća: Annie Lennox udala se u 57. godini

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
15:16 10.08.2015.

Majka je bila lijepa kćerka nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije